Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyi cnm arkadaşımın 27 idi ogrendiğindeKonuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. 30 günde bir adet oluyorum. 28.günde kanda baktırdım dün 197 çıktı 3+6 idi dün :) acaba normal mi çok heyecan ve korku var içimde kimyasal gebelik, dış gebelik komularomı gördükçe. Yarın tekrar yaptırmaya sabırsızlanıyorum
Dış gebelikte kanama oluyor doktor gün aşırı beta takibi yapıyor. Kanama yoksa şimdilik sıkıntı yokturHayır yok hiçbir şey
Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. 30 günde bir adet oluyorum. 28.günde kanda baktırdım dün 197 çıktı 3+6 idi dün :) acaba normal mi çok heyecan ve korku var içimde kimyasal gebelik, dış gebelik komularomı gördükçe. Yarın tekrar yaptırmaya sabırsızlanıyorum
Benim de adet günümden 3 gün sonra cuma günü 1213 cıkmıştı beta :) doktor tekrar bakmaya gerek yok haftaya Cuma gel ultrasondan görürüz dedi..Ben bekle bekle derken adet 4-5 gun gecikmisti 1049 cikti doktor bir daha kan vermene gerek yok demisti ama iki gun sonra tekrar ayni saatte verdm 2995 yani yaklasik 3 kaf artti ama ikiz degil tek kizlar♥
Benim de adet günümden 3 gün sonra cuma günü 1213 cıkmıştı beta :) doktor tekrar bakmaya gerek yok haftaya Cuma gel ultrasondan görürüz dedi..
MaşallhSuper ben 5+3 flndi sanirim keseyi ve bebegi gordum:) pazar 1049 cikti pers gorduk ama vajinaldi ultrason sende gorursun♥♥♥
Son adet tarihiniz nedirmerhaba, ben dün öğrendim 30 çıktı yarın tekrar baktıracm inşallah 2 katına çıkmıştır. çok korkuyorum ve heyecanlyıım
09.10.2019 son regl tarihin ama yumurta takibim yapılıyordu tahmini çatlama tarihi 11 kasımSon adet tarihiniz nedir
Ben de kendi beta hcg mi karşılaştırıyorum da o yüzden bu sordun09.10.2019 son regl tarihin ama yumurta takibim yapılıyordu tahmini çatlama tarihi 11 kasım