Oncelikle hayirli olsun canim. Ben ilk ogrendigimde ruyamda erkek bebegim oldugunu gormustum icime de hep erkek dogmustu. Oglum olacak Allah nasip ederse
Tesekkur ederim :) Rabbim gonlune gore versin insallah. Ne koymayi dusunuyorsunuz peki ismini :)
Merhaba canım genelde rüyalar tersine çıkarmış öle söylüyorlar bende hep kızım olduğunu görüyorum rüyamda hayırlısı :)
Katılıyorum sana bence bilinçaltı ben bi ara çok kafama takmıştım kızmı erkek mi diye o zamanlar görmeye başladımmerhabalar ben hıc ruya gormedım daha sadece ıcımdekı bır hıs. hatta bebegımı ben adetımden 4 gun once ruyamda arkadaslarımın soylemesıyle ogredım. adetıme 4 gun kala gıdıp kan testı verdım dırek. bıraz 6.his ve ruyalar konusunda degısık bır yapım var cok ruya gormem hatta yok denecek kadar ama gordugum zamanda hep bır mesaj alırım sankı. değişik seyler belkide bılınc altı.
ALLAHın izniyle eylül elif koymayı istiyoruz. eşimle eylüde tanıstık eylülde evlendık ve eylül ayında hamılelıgım soz konusu oldu. :)
İlk hamile kaldığım günden bu yana erkek hissettim, doktorum 12. haftada erkek dedi ama yinede bende bi kuşku var. Erken old için olsa gerek
Canım şu nub teorisi grubuna at istersen orda yorumlar doğru çıkıyo bazenKızlar banada doktorum 10 haftada cinsiyet tahmini yaptı erkek dedi banada kız gibi geliyor resmine baktığımda sizce doğrumudur doktorun dediği bana çok erken geldi Yeni forum açtım kimse yazmiyinca size burdan sorim dedim
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım şu nub teorisi grubuna at istersen orda yorumlar doğru çıkıyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?