Hamile oldugunuzu ogrendikten ne kadar sure sonra hastaneye gittiniz.

Gamicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
61
3
33
Kizlarr hamile oldugumu ogreneli 1 hafta oldu ve ben hala hastaneye gitmis degilim bayramdan hemen sonra pazartesi.gunune randevu aldim bebis henuz kucuk oldugundan alttan muayene ile gorunebilecegini soyluyorlar bende alttan muayene istemiyorum. Biraz vakit gecsin dedim bebisim 6 . Haftada net sekilde ulturasonda gorunurmus benimki 4 haftalik falan tahminen daha sizler.nezman gittiniz hastaneye

Evlendikten sonra hic koradik e 6 ay oladi sonunda ofrenimce sabredemedim :)
:) bende 4.5 yildir korunuyordum canim pazartesi gitcem ins ozamana kadar kalp atislari duyulur 5. Haftada duyulmaya basliyormus sen.ne zaman diydunnn minnakin kalbini ❤

Bende aynı mantıklı düşündüm sonrada araya bayram girecek :) 6. Haftadayım bayramdan sonra gidecem inşallah :) ama insanda bi bilgi alayım rahatlıyayım hissiyatı da oluşuyor :)

ben cumartesi günü ögrenip pazartesi hemen dr a gitmistim :) siz iyi sabrediyorsunuz ve bizim burda 3 ayina kadar alttan ultrasonla bakiliyor

ben cumartesi günü ögrenip pazartesi hemen dr a gitmistim :) siz iyi sabrediyorsunuz ve bizim burda 3 ayina kadar alttan ultrasonla bakiliyor
Hemen görmüşmüydü keseyi :) 3ay beklemek uzunmuş o kadar bekleyemezdik burdada öyle olsa :D hani gitmişken kese göründü görünmedi olayıda olmasın telaş yapmıyım biraz zaman gecsin dedim ; sonra da bayram üzeri esnafız iş yogunluguna giriştik kaldı bayram sonrasına :) inşallah hayırlı haberlerini alırız bayram sonrası ;)

Hemen görmüşmüydü keseyi :) 3ay beklemek uzunmuş o kadar bekleyemezdik burdada öyle olsa :KK70: hani gitmişken kese göründü görünmedi olayıda olmasın telaş yapmıyım biraz zaman gecsin dedim ; sonra da bayram üzeri esnafız iş yogunluguna giriştik kaldı bayram sonrasına :) inşallah hayırlı haberlerini alırız bayram sonrası :KK66:
görünmüstü nokta gibiydi :D suan 4 aylik oldu.. allahim saglicakla seninde kucagina versin insallah

Bayramdan sonra guzel haberlerle geliriz insAllahh 3 ayda hayatta beklenmez ya 6 hafta cok diyorum. Alttan muayene istemiyorum bayramdan sonraki pazartesi bebisimi gormeye gidiyorum hmennn

Bayramdan sonra guzel haberlerle geliriz insAllahh 3 ayda hayatta beklenmez ya 6 hafta cok diyorum. Alttan muayene istemiyorum bayramdan sonraki pazartesi bebisimi gormeye gidiyorum hmennn
3 ay beklenmiyorki zaten. alttan ultrason yapiliyor yani yine bebek gözüküyor :)

Back
X