Sen baya hizliymissin canim :)1 saat sonra solugu hastanede aldim :)
:) bende 4.5 yildir korunuyordum canim pazartesi gitcem ins ozamana kadar kalp atislari duyulur 5. Haftada duyulmaya basliyormus sen.ne zaman diydunnn minnakin kalbini ❤Evlendikten sonra hic koradik e 6 ay oladi sonunda ofrenimce sabredemedim :)
Evet en iyisi yengemde hamiile oldugumuzu ayni zamanda.ogrendik o hemen gitti ve bebisi hemen gorememislerBen de henüz gitmedim. 6. haftam dolunca gitmiş olacağım.
Hemen görmüşmüydü keseyi :) 3ay beklemek uzunmuş o kadar bekleyemezdik burdada öyle olsaben cumartesi günü ögrenip pazartesi hemen dr a gitmistim :) siz iyi sabrediyorsunuz ve bizim burda 3 ayina kadar alttan ultrasonla bakiliyor
görünmüstü nokta gibiydiHemen görmüşmüydü keseyi :) 3ay beklemek uzunmuş o kadar bekleyemezdik burdada öyle olsahani gitmişken kese göründü görünmedi olayıda olmasın telaş yapmıyım biraz zaman gecsin dedim ; sonra da bayram üzeri esnafız iş yogunluguna giriştik kaldı bayram sonrasına :) inşallah hayırlı haberlerini alırız bayram sonrası
Maşallah zaman doluyor hızla :) amin bizde bi görüp içimizi rahatlatırız inşallah hayırlısıyla :)görünmüstü nokta gibiydisuan 4 aylik oldu.. allahim saglicakla seninde kucagina versin insallah
İnşAllah :)Bayramdan sonra guzel haberlerle geliriz insAllahh 3 ayda hayatta beklenmez ya 6 hafta cok diyorum. Alttan muayene istemiyorum bayramdan sonraki pazartesi bebisimi gormeye gidiyorum hmennn
:)İnşAllah :)
3 ay beklenmiyorki zaten. alttan ultrason yapiliyor yani yine bebek gözüküyor :)Bayramdan sonra guzel haberlerle geliriz insAllahh 3 ayda hayatta beklenmez ya 6 hafta cok diyorum. Alttan muayene istemiyorum bayramdan sonraki pazartesi bebisimi gormeye gidiyorum hmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?