Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için çok bi bilgim yok bu konularda ilk olacak. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce varsaRegl gelmediği sürece ihtimal var tekrar kan verin daha gelmezse
En iyisi öyle yapayım gün içinde yaptığım testler de çıkmama ihtimali yüksek sanırımAdet gecikmiş artık erken gebeliğe gerek yok bence, yarın sabah kaset test alın ya da en iyisi direkt kan verin
Evet düzenlidirNormalde regl tarihleriniz hep düzenli mıdır?
Normalde hep aynı döngüyle regl oluyorsanız gebelik değildir artık düzensiz olsa geç yumurtlamadan ötürü geç döllenme olmuştur diyebilirdik ama düzenli regl görülünce geç döllenme ihtimali ortadan kalkıyor. Rahim duvarı sadece gebelik öncesi kalınlaşmaz regl öncesi de rahim duvarı kalınlaşır zaten reglde gelen kanama kalınlaşan rahim duvarının parçalanıp kendini yenilemesiyle kaynaklı. Bence regl olacaksınız gebeliğe ben ihtimal vermedimKızlar 30 temmuzdaki kan testim negatif reglim 2 gün gecikti son adet tarihim 3 temmuzdu döngüm 28 gün adetim gecikmeden 1 gün önce gitmiştim doktora rahim duvarı kalınlaşmış demişti hala gebe olma ihtimalim var mı sizce
Sadece geçen ay 8 gün gecikmiştim ondan önce düzenliydiNormalde hep aynı döngüyle regl oluyorsanız gebelik değildir artık düzensiz olsa geç yumurtlamadan ötürü geç döllenme olmuştur diyebilirdik ama düzenli regl görülünce geç döllenme ihtimali ortadan kalkıyor. Rahim duvarı sadece gebelik öncesi kalınlaşmaz regl öncesi de rahim duvarı kalınlaşır zaten reglde gelen kanama kalınlaşan rahim duvarının parçalanıp kendini yenilemesiyle kaynaklı. Bence regl olacaksınız gebeliğe ben ihtimal vermedim
Adet oldunuz mu bende sızın gıbıyım daha adet olmadım ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktıSadece geçen ay 8 gün gecikmiştim ondan önce düzenliyditeşekkür ederim cevabınız için
Bende olmadım Allahım inşallah hamileyizdir.Hayır hala adet olmadım bence bugün test yaptım ama negatif geldi![]()
Ben adet oldum bugün maalesefBende olmadım Allahım inşallah hamileyizdir.Erken gebelik testi yanılma olabilir mi negatif çıkması bana kesin hamile değilim gibi geliyor ama belli olmaz diye ümitleniyorım
Biraz daha bekle istersen adetin gelmezse tekrar test yap ya da kan testi ver canımm inşallah hamilesindirBende olmadım Allahım inşallah hamileyizdir.Erken gebelik testi yanılma olabilir mi negatif çıkması bana kesin hamile değilim gibi geliyor ama belli olmaz diye ümitleniyorım
Amin canım inşallahBiraz daha bekle istersen adetin gelmezse tekrar test yap ya da kan testi ver canımm inşallah hamilesindir![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun. Çokça aminBen adet oldum bugün maalesefinşallah sen hamilesindir Rabbim kucağımızı boş bırakmasın tüm isteyenlerle beraber inşallah
![]()