Öncelikler merhaba benim geçen ay reglim 14 gün gecikmişti ilk defa olmuştı bu gecikmeden 18 Gün önce nişanlımla kıyafet üstü sürtünmeli ilişki yaşadık ilk defa olduğu bende gecikince panik yaptığım için doktora gittik doktor kist var dedi ondan olabilirmiş teste beta 0.10 çıktı negatif dedi doktordan bir gün sonra zaten regl oldum hamile olma ihtimalim var mı sizce
Öncelikler merhaba benim geçen ay reglim 14 gün gecikmişti ilk defa olmuştı bu gecikmeden 18 Gün önce nişanlımla kıyafet üstü sürtünmeli ilişki yaşadık ilk defa olduğu bende gecikince panik yaptığım için doktora gittik doktor kist var dedi ondan olabilirmiş teste beta 0.10 çıktı negatif dedi doktordan bir gün sonra zaten regl oldum hamile olma ihtimalim var mı sizce
Merhaba öncelikle benden daha deneyimli olduğunuz için yazmak istedim ben sevgilimle ayın altısında kıyafet üstü ilişki yaşadım herhangi bir şekilde çıplalık falan olmadı 10 nunda olmam gereken regl olmadı ama ben baya panik yaptım mideme vurdu uyayamadım sevgilim olmayacağını kendisinden bir...
www.kadinlarkulubu.com
Bu arada aramızda kalmasın babaya bir an önce haber ver ...