Hamile olma ihtimalim var mı iyice paranoyaklaştım

necrospiritus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
7
0
Durumu kısaca şöyle anlatayım kistler olduğundan dolayı reglim çok düzensizdi 3 aya kadar geçikebiliyordu bu yüzden doktora gittim ve 6 ay boyunca yazz kullanmamı istedi.Yılbaşı günü 6.kutunun son hapını içmiştim ve 2-3 gün sonrada regli olmuştum ve yazz bitmişti bir daha kullanmadım. 25 ocak'da sevgilim ille birlikte olduk ve 31 ocakda da regl olmam gerekiyordu. Ama olamayınca kontrol için gitmem gerekiyordu zaten doktora ve tarlusal yazdı 1 hafta onu içtim ve 1 hafta üstüne yine bekledim hala regli olmadım.16 şubatta eczaneden aldığım gebelik testi ile test yaptım ve negatif çıktı ama sonuç beni tatmin etmedi.Bunun üzerine 20 şubatta ultrason ve kan testi yaptırdım hastanede(ilişkiden 27 gün sonra).Ultarasonda bir şey çıkmadı kan testindede HCG seviyem 0,100 çıktı yani negatif ve biraz olsun rahatladım ama hala regl olamamıştım. testin üstünden 2 gün geçtikten sonra yani 22şubatta regl oldum ve dün bitti(5 gün sürdü).

Bunca sonuca rağmen sıkıntı ne diyeceksiniz bana şu ki; forumlarda regl gününden önce kan testi yaptırıp sonuç negatifken, regl gelmeyip regl gününden sonra yapılan kan testinde pozitif sonuç alan arkadaşlar var.( http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-0100-cikip-sonra-2teste-hamile-olan-var.html ) Birde hamile olmasına rağmen regl görenler var.
Mantığım hamile olmadığımı söylüyor ama duygularım ise hala tereddütlü sizce var mıdır hamile olma gibi bir durumum, çok korkuyorum ?
 
Son düzenleme:
X