Selamun aleyküm hanımlar. Geçen ay ilk kez testte çift çizgi gördüm silik şekildeydi kan testi yaptırdım negatifti. Son zamanlarda baş dönmesi yaşadım birkaç kez ama şiddetli ve sürekli bulanıyorum. Testte pozitif kanda negatif çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen biri var mı tekrar kan mı versem yoksa belirtiler başka sebepten midir bilemedim
Selamun aleyküm hanımlar. Geçen ay ilk kez testte çift çizgi gördüm silik şekildeydi kan testi yaptırdım negatifti. Son zamanlarda baş dönmesi yaşadım birkaç kez ama şiddetli ve sürekli bulanıyorum. Testte pozitif kanda negatif çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen biri var mı tekrar kan mı versem yoksa belirtiler başka sebepten midir bilemedim
Benimde aynı şekilde oldu çok şiddetli kasık ve bel ağrısı çektim reglim bir gün geçmişti iki tane test yaptım ikisi de silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim negatif çıktı ve sonraki gün regl oldum ama çok koyu kahverengi kan geliyor ilk defa böyle bişey yaşadım
Kan kesin sonuç ne yazık ki gebelik testlerinin çoğu hatta büyük kısmı yalancı pozitif çıkarıyor çok başım ağrıdı bu konuda ordan biliyorum kan kesin testler saçmalıyor