Bayanlar selam yaklaşık 3 aydır kafamda hala korkusuyla yaşadığım ve beni psikolojik olarak çok etkileyen bir konuyu anlatmak istiyorum.Mart ayının sonlarına doğru kıyafet ile bir sürtünmeli bir ilişki yaşadım boşalma bir kaç kez oldu ama meninin ulaşıp ulaşmadığı konusunda herhangi bir fikrim yok ulaşabilir mi onu da bilmiyorum neyse ertesi gün hemen ella kullandım ve yaklaşık 12 gün sonra sadece rengi kahvrenegi olarak bi adet kanaması yaşadım miktarında ya da süresinde bır anormallik yoktu ve üstüne 2 defa daha adet oldum normal bir şekilde sizce hamile miyim? biliyorum belki bazılarınıza komik gelebilir ama çok korkuyorum kusurabakmayın
Teşekkürler.
Ella yi lütfen böyle basit sebepler için kullanmayın oldukça ağır bir hormon ilacıdır,
Birleşme olmadıysa gebelik ihtimali %2 lere düşer ki siz zaten iki ay regl olarak bu ihtimali %0 a indirmişsiniz rahat olun,
psikolojik olarak kendinizi yıpratmamak adına sürtünme de olsa bundan sonra partnerinizden kondom kullanmasını isteyin ki sonrası bu tarz gerilmeler yaşamayın.
Hamile kalmamak için tüm şartlar gerçekleşmiş.kiyafet üzerinden,penetrasyon olmadan,ertesi gün ella içerek ve üstüne 2 defa adet olarak hamile kalabilen varsa tıp literatürüne girer
Hamile kalmamak için tüm şartlar gerçekleşmiş.kiyafet üzerinden,penetrasyon olmadan,ertesi gün ella içerek ve üstüne 2 defa adet olarak hamile kalabilen varsa tıp
Bayanlar ilişkinin üstünden 83 gün geçti dediğim gibi adetleride oldum ama üstüne test yapmıştım birkaç tane nedense son iki yaptığım (2 hafta arayla) böyle çıktı diğerleri tek çizgiydi son yaptigim iki test böyle oldu kutuda tam 20 dakika bekleyin diyordu ve tam 20.dakikası bu şekilde
Eki Görüntüle 3085329
Bayanlar ilişkinin üstünden 83 gün geçti dediğim gibi adetleride oldum ama üstüne test yapmıştım birkaç tane nedense son iki yaptığım (2 hafta arayla) böyle çıktı diğerleri tek çizgiydi son yaptigim iki test böyle oldu kutuda tam 20 dakika bekleyin diyordu ve tam 20.dakikası bu şekilde
Ya o bozuk olduğunu gösteriyor. Bakın sperm içeri boşalmadan hamilelik yaşanmaz yoksa ilişki esnasında acı yaşayıp çocuk isteyen her kadın bu yöntemi denerdi sıkıntı stres yapmayın hamile değilsiniz. Hayat ne tuhaf hamile kalmak isteyen ben hamile kalmak istemeyen insanlar herkes farklı
Eki Görüntüle 3085329