Hamile olma ihtimalim var mı

Biricik874

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
182
81
13
26
Çok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti ve karnımda kasiklarimda ağrı oldu. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum. Kimseyle cinsel yakınlaşmam olmadı.

Kadın doğuma gidicem orada ben demesemde hamilelikle ilgili test yaparlar mı? Saçmaladığımın farkındayım bir çocuk 14 yaşındayken hamile kalmış annesinin ilişki sonrasında silindiği şeyi mi ne kullanmış yani olmaz diye bir şey de yok. Hayatım kayar.

Kadın doğuma gidicem orada ben demesemde hamilelikle ilgili test yaparlar mı? Saçmaladığımın farkındayım bir çocuk 14 yaşındayken hamile kalmış annesinin ilişki sonrasında silindiği şeyi mi ne kullanmış yani olmaz diye bir şey de yok. Hayatım kayar.
Evli misiniz? Bilemiyorum yaparlar mı siz yinede şüphem var diyip yaptırabilirsiniz. Kullandığınız ilaç falan varsa o bile gecikme yapmış olabilir

Evli misiniz? Bilemiyorum yaparlar mı siz yinede şüphem var diyip yaptırabilirsiniz. Kullandığınız ilaç falan varsa o bile gecikme yapmış olabilir
Hayır değilim doktora bu korkumu bire bir olsak anlatabilirim ama yanlarından sekreter mi tam bilmiyorum ne olduğunu o da oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz anlattığımdan. Böyle bir durumda ailem güvenir bana ama çok iğrenç bir durum. Kürtaj olsam e nabızda gözüküyormuş. Problem olur evlenecek olsam kaç gündür kafamda kuruyorum sürekli? Hamile olabilir miyim ya ben😭

Hayır değilim doktora bu korkumu bire bir olsak anlatabilirim ama yanlarından sekreter mi tam bilmiyorum ne olduğunu o da oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz anlattığımdan. Böyle bir durumda ailem güvenir bana ama çok iğrenç bir durum. Kürtaj olsam e nabızda gözüküyormuş. Problem olur evlenecek olsam kaç gündür kafamda kuruyorum sürekli? Hamile olabilir miyim ya ben😭
Jiletten bulaştığını mı düşünüyorsun orasını anlamadım ben? İdrar testi yaptınız mı hiç

Evet ortak jilet değil ama benim kullandığım yerde kalmış ailenin diyer bireylerinindr yerdeydi. İdrar testi yapmadım. Adet söktürücü çay içmeyi düşünüyorum. Az önce bir kaç şey okudum adet gecikmesi 1 haftayı bulmaliymis ona göre bende doktora giderim. Hamile olsam doktor dusurmm için bana direktif verir mi illa kürtaj mi gerek?

Sanmıyorum bence stresse girdiğin için olmuyosun .. gebelik testi al yap evde belli olur

Bana dua eder misiniz? Ya böyle bir şey yaşarsam ne yaparım bilmiyorum hayatım kayar.

Nasıl bu kadar çok derin felaket senaryosu yazdınız,hayatımda böyle hamile kalan kimse duymadım,boş yere stres yapmayin

Nasıl bu kadar çok derin felaket senaryosu yazdınız,hayatımda böyle hamile kalan kimse duymadım,boş yere stres yapmayin
saçma şeyler yaşamakta üstüme olmadığı için kimseye olmasa bana olur gibi geliyor. İnşallah böyle bir şey yaşamam.

Milletin jiletiyle neden bir arada duruyor sizin kullandığınız jilet? Sperm hücrelerinin zıplayıp sizinkine geçecek hali yok ya, bu nasıl kafalar 🥹

Biz aylardır korunmasız ilişki yaşıyoruz ayıptır söylemesi 30 dk kalçamı yastıkla destekleyip havada tutuyorum hamile kalayım diye ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyorken sen hamile kalırsan çok bozulurum 😂
Yapmayın nolur çok takıyorum

O kadar imkansız bişey söylüyorsunuz ki. Estağfirullah Meryem ana değilseniz bu dediğiniz milyonda bir ihtimal bile değil. İlerde evlendiğinizde bebek sahibi olmanın nasıl hassas dengeli bişey olduğunu anladığınızda yani valla bunu yazdığınıza utanacaksınız.

Yok artık öyle hamile kalınır mı ya. Bunu bizimle dalga geçmek için mi yazdınız yoksa gerçek düşünceniz bu mu bilmiyorum ama bence biraz kendi bedeninizin yanı sıra erkek bedenini de tanıyın derim. Sperm vücut dışında düşük sıcaklıkta kimyasala temas etmeden maksimum 3 gün yaşar. Banyoda sabun vb şeyler sürüp öyle jileti uyguluyorsunjz diye düşünüyorum. Ayrıca banyoda kullandığınız sıcak su 60 - 80 dereceye kadar çıkıyor. Bu sıcaklıkta sperm yaşayamaz

O kadar imkansız bişey söylüyorsunuz ki. Estağfirullah Meryem ana değilseniz bu dediğiniz milyonda bir ihtimal bile değil. İlerde evlendiğinizde bebek sahibi olmanın nasıl hassas dengeli bişey olduğunu anladığınızda yani valla bunu yazdığınıza utanacaksınız.
Şimdi bile utanıyorum fakat konusulabilecek bir şey değil buraya yazıp fikir almak istedim. Milyonda bir ihtimal olmasın iki milyonda olsun o zamn iki milyonda bir yaşayan insan olacaksa o yaşayan ya ben olursam

Back
X