Hamile olma ihtimalim var mı?

öyle değil canım mesela adetten 21 ğün sonra ben yumurtlama gördüm ,doğal olarak ta geç adet oldum .o yüzden hamile oldugumuz geç belli oluyor ona deniyor canım
Anladım benim yumurtlama geç değildi o zaman 14. Ve 15. Gün yumurtlama oldu benim:(

Bilmiyorum kanda 9. Gün çıkıyor dediler ama benim negatifti artma ihtimali var mı bilmiyorum 😞
Öncelikle çok arzu ettiğiniz için aceleci davranmanızı anlıyorum ama bu size zarar verir. Yumurtlamayı tabiki de takip edin ama regl gününüz geçmeden test yapmayın bu sizi çok yıpratır. Akışa bıraktığınız anda olacaktır Allahın izniyle zaten. Rabbim gönlünüzün muradın en hayırlı zamanda verecektir inşallah ♥️

Öncelikle çok arzu ettiğiniz için aceleci davranmanızı anlıyorum ama bu size zarar verir. Yumurtlamayı tabiki de takip edin ama regl gününüz geçmeden test yapmayın bu sizi çok yıpratır. Akışa bıraktığınız anda olacaktır Allahın izniyle zaten. Rabbim gönlünüzün muradın en hayırlı zamanda verecektir inşallah ♥️
Amin çok teşekkür ederim 🥺

Tabi ki de çıkar. Adetin geçmesini beklemek en sağlıklısı
Merhaba hanımlar, ben 8 haftalık hamileyim doktor 1 hafta önce kalp atışını dinletti ama sıvısı az yeterli değil beslenmene dikkat et dedi 4 5 gündür kırmızı ve kahverengi lekeleme oluyor doktor 1 Ay sonra gel demişti bu durumu yaşayanlar var mı

Yok hayır ovülasyonu yakaladığım için olma ihtimali var diye düşündüm ama bu dönemde negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı merak ettiğim için sordum
Benimde 5 gün var silik çizgiyi gördüm ama biraz daha bekleyin geç döllenme olabilir sonradan pozitife dönenleri duydum

Merhaba hanımlar, ben 8 haftalık hamileyim doktor 1 hafta önce kalp atışını dinletti ama sıvısı az yeterli değil beslenmene dikkat et dedi 4 5 gündür kırmızı ve kahverengi lekeleme oluyor doktor 1 Ay sonra gel demişti bu durumu yaşayanlar var mı
Benim herhangi bir bilgim yok. Sıvı arttıcı besinler var mı?

Reglim cumartesi gözüküyor sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum psikolojik olarak çok sarsılıyorum

Back
X