Hamile olma ihtimalim var mi?

lalaulala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
3
0
1
26
Merhabalar. Ben 27 haziran gibi bir iliski yasadim bosalma gibi bi durum olmadi ama zevk suyundan korktum acikcasi. Iliskiden sonra 2 kere tam tarihinde ve her zamanki yogunluguyla regl gordum. Hic bi belirti de yok zaten ama olaydan sonraki 3. Reglime 14 gun kaldi ve kasiklarim agriyor sanci giriyor hafif sizce regl den dolayi midir yoksa bi belirti olabilir mi?

Bence yok. Zaman zama bazı ay daha farklı ağrı olabiliyor. Herşeyi buna yormak iyi değil. Kafanı rahatlat. 2 regl görmüşsün. Resmen kendine eziyet ediyorsun şuan

Bence yok. Zaman zama bazı ay daha farklı ağrı olabiliyor. Herşeyi buna yormak iyi değil. Kafanı rahatlat. 2 regl görmüşsün. Resmen kendine eziyet ediyorsun şuan
Icimi bi turlu rahatlatamiyorum ya regl olunca hamile olmak imkansiz deniliyo ama bi giriyorum baska siteye bi kadin 9 ay regl gordum ben diyo ya bende de oyle olursa diye acayip endiseleniyorum :((((

Icimi bi turlu rahatlatamiyorum ya regl olunca hamile olmak imkansiz deniliyo ama bi giriyorum baska siteye bi kadin 9 ay regl gordum ben diyo ya bende de oyle olursa diye acayip endiseleniyorum :KK43:(((
Kaset test al yap negatifi gör rahatla.

Back
X