Psikolojiktir o yani hamile kalmanız imkansız anlattığınıza göreMerhaba. Erkek arkadaşımla ovulasyon bitiminden 5 gün sonra normal regl tarihime göre 1 hafta öncesinde kondom kullanarak birlikte olduk. Ve aynı zamanda içimdeyken boşalma da gerçekleşmedi geri çekti kondom varken. Şimdi regl 3 gün gecikti. Normalde hep beklediğim günde regl olurdum. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Evet başından beri taktıkPrezervatifi ilişkinin başından itibaren taktıysanız yüksek ihtimal hamile değilsinizdir, 3 gün gecikme sayılmaz hava değişimi çok etkiliyor herkesi şu aralar
Yani siz tecavüze mi ugradiniz ? Lütfen şikayet edin. kimse siz isyemeden elini burnunuza bile sokamazMerhaba. 21 yaşındayım ve reglime 4 gün kala istemeden bir birliktelik yaşadım. Bakireligim bozuldu ve içime boşaldı sabah yine aynısını yaptı ve ertesi gün hapı verdi içmem için ismi ellaydı sabahkinden bi saat sonra içtim. hamile kalma riskim yüksek mi hap işe yarar mı birisi bişey söyleyebilir mi. Çok korkuyorum ve düşünmeten delirmek üzereyim yaşadıklarım yüzünden
Yani siz tecavüze mi ugradiniz ? Lütfen şikayet edin. kimse siz isyemeden elini burnunuza bile sokamaz
Öncelikle istemeden birlikte oldum demişsiniz, bunun adı çok başka bir şey. Sizinle zorla böyle bri şey yaşadıysa lütfen korkmayın, şikayetçi olun. Onun haricinde, ella isimli ilaç hormonlarla çok kuvvetli şekilde oynuyor yani reglniz gecikebilir endişelenmeyin gecikirse. Döngünüze 4 gün kala hamile kalma ihtimaliniz epey düşük. Ella da bebeğin olmasını engeller zaten. Ama yine de bir 10 15 gün sonra hâlâ regl olmamış olursanız kan testi verebilirsiniz.Merhaba. 21 yaşındayım ve reglime 4 gün kala istemeden bir birliktelik yaşadım. Bakireligim bozuldu ve içime boşaldı sabah yine aynısını yaptı ve ertesi gün hapı verdi içmem için ismi ellaydı sabahkinden bi saat sonra içtim. hamile kalma riskim yüksek mi hap işe yarar mı birisi bişey söyleyebilir mi. Çok korkuyorum ve düşünmeten delirmek üzereyim yaşadıklarım yüzünden
Geçen ay 4ünde regl olmuştum. Bu olay bu ayın 1inin gecesinde oldu. 31 mayistan hazirana geçişte. Bugün sabah ise biraz kanamam geldi. Eğer regl olursam bir bebek olma ihtimali felan olmuyor değil mi. Ayrıca birine şikayet edersem yerin dibine girerim şikayet ettim diye bişe yapar felan korkuyorum. Tek isteğim hamile kalmamak.Öncelikle istemeden birlikte oldum demişsiniz, bunun adı çok başka bir şey. Sizinle zorla böyle bri şey yaşadıysa lütfen korkmayın, şikayetçi olun. Onun haricinde, ella isimli ilaç hormonlarla çok kuvvetli şekilde oynuyor yani reglniz gecikebilir endişelenmeyin gecikirse. Döngünüze 4 gün kala hamile kalma ihtimaliniz epey düşük. Ella da bebeğin olmasını engeller zaten. Ama yine de bir 10 15 gün sonra hâlâ regl olmamış olursanız kan testi verebilirsiniz.
Hap işe yarar ama bu olay tekrarlanir .her seferinde size hap verir yapmayın gidin şikayetçi olunKorkuyorum ve şuan kafamda olan tek düşünce hamile kalıp kalmicagim
Onunla bir daha görüşmeyeceğim zaten. Bu olandan sonra insan içine bile zorlukla çıkıyorum. Eğer dayanamazsam zaten herşeyi göze alıp şikayetçi olurumHap işe yarar ama bu olay tekrarlanir .her seferinde size hap verir yapmayın gidin şikayetçi olun
Tecavüz edilmişsiniz ve gebelik ihtimalinden ötürü mü uyku uyuyamıyorsunuz? Trajikomik...Lütfen cevap verir misiniz. Riskim ne kadar. Uyku uyuyamıyorum düşünmekten
Bu olay üzerine eğer birde hamile olursam sence altından kalkabilir miyim bunun. Biraz mantıklı düşünüp böyle bir sorun ortada yokken mücadele etmek diğer ihtimalden bir tık daha az acılı olur. Bu yaşımda bunu yaşayıp buralara kadar düşmüş olmamın tabiki de bi karşılığı olucak. Ama ilk olarak bu sorunu atlatmam gerekiyor böyle bir yükü kaldırıp da mücadele edemem.Tecavüz edilmişsiniz ve gebelik ihtimalinden ötürü mü uyku uyuyamıyorsunuz? Trajikomik...
Çok teşekkür ederimElla bir aylik dogum kontrol hapinin verdigini size bir gunde veriyor cok cok etkili ayni zamanda sizin icinde sagliksiz bir ilac hamile kalmaniz imkansiz diyebiliriz zaten adet tarihiniz yaklasmis hap hormonlarinizla oynayacaktir.adetiniz basladiginda zaten hamile kalma ihtimaliniz daha kalmiyor endiselenmeyin, kendinize dikkat edin lutfen korkmayin sikayet ettiginizde sizi koruyacak kurumlar oluyor
kesinlikle şikayetçi ol. bunu yapan başkasına da yapar kendini düşünmüyorsan başka kızları düşün.Çok teşekkür ederim
Açıklamamı yanlış anlıyorsunuz sanırım. Şuan olay çok taze ve bir ton sıkıntı içerisindeyim. Ve sabahına içtim ilacı.kesinlikle şikayetçi ol. bunu yapan başkasına da yapar kendini düşünmüyorsan başka kızları düşün.
evet ertesi hapını biraz geç içmişsin ve içe boşalma olduğu için gebe kalma ihtimalin var. olan olmuş yapacak bir şey yok. reglin gecikirse test yap hamileysen aldırabilirsin yapacak bir şey yok. çok geçmiş olsun
olay tazeyken kanıtlamak ve olayı çözüme kavuşturmak daha kolay değil mi zaten? gece de birliktelik olmuş ve üzerinden 8 saat geçmiş bu o ilacın etkisini düşürüyor maalesef. sadece duymak istediğiniz cevapları almak istiyorsunuz sanırım.Açıklamamı yanlış anlıyorsunuz sanırım. Şuan olay çok taze ve bir ton sıkıntı içerisindeyim. Ve sabahına içtim ilacı.
Doğrudur. Tavsiyeni uygulicagim teşekkürlerolay tazeyken kanıtlamak ve olayı çözüme kavuşturmak daha kolay değil mi zaten? gece de birliktelik olmuş ve üzerinden 8 saat geçmiş bu o ilacın etkisini düşürüyor maalesef. sadece duymak istediğiniz cevapları almak istiyorsunuz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?