Hamile Olma İhtimalim Var Mıdır?

sudevarli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
192
234
18
31
Arkadaşlar reglim 10 gün geçiyorken idrar testi yaptım testte birşey çıkmadı yarınsı doktora gittim ve kan testi yaptım kan testi sonucum 0.11 çıktı. Doktor negatif olduğunu söyledi ultrasondan baktığında da birşey yoktu. Geç döllenme olabilir ama strese bağlı da olmamışsındır başka bir sebebi yok 10 gün içinde regl olursun olmazsan gel tekrardan test yapıp regl olman için ilaç veririm dedi.
Bu durumu daha önce yaşayan var mıydı?

hamile olduğumu kesin olarak beklenen adet tarihinden 13 gün sonra öğrenmiştim.daha önceki kan testi anlamlı çıkmamıştı, son kan testinin sabahında idrar testinde ikinci çizgi incecik çok belirsizdi. iki hafta geç döllenme dedi doktor.
hakkınıza hayırlısı olsun.

hamile olduğumu kesin olarak beklenen adet tarihinden 13 gün sonra öğrenmiştim.daha önceki kan testi anlamlı çıkmamıştı, son kan testinin sabahında idrar testinde ikinci çizgi incecik çok belirsizdi. iki hafta geç döllenme dedi doktor.
hakkınıza hayırlısı olsun.
Ilk kan testini adetinden kaç gün sonra yaptın

Düşük bi ihtimalde olsa var burda bu tarz konuları okumuştum fazla ümitlenme :(

Benim de bir haftayı geçti hala adet olmadım

Ilk testin negatif miydi

betaHCG çok düşüktü ama progesteron 20 idi doktor "bu değerlerle hamilelikten bahsedilemez kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra tekrarlayalım" demişti, işte 13. gündeki testte artış olunca kesin teşhisi koydu
tabi ben o arada bir sürü idrar testi yaptım hiçbişey çıkmadı.

Back
X