hamile olma ihtimalim varmi yardim edin

kisafile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
873
532
53
30
Kizlar ben ilk ay kimyasal gebelik gecirdim ondan sonraki ilk adetimi gordum hic korunmamistik ama adetim cok sancili gecti asiri kanamam olmadi uc gun surdu cok koyu renkde degildi adet gorurken hastalandim oksuruk oldu asiri derecede zencefilli bal yedim ama ters tepki yapti heralde daha cok oksurdum ve busefer sag kasigim acayip derecede batiyo dusa girdigimde ani bi hareket yaptigimda hissediyorum adetim biteli iki gun oldu ama halen goguslerimde agri var siskin atesim yuksek sizce hamilemiyim boyle bi ihtimal olabilirmi

bence bi kadin doguma git ultrasona gir kistte olabilir
Kimyasal gebelik gecirirken gittim ama hic bisey yok dedi tertemiz bi sorun cikmadi 7 aydirda deniyoruz esime test yapmaya gerek duymadi doktor ama aklimda kaldi acaba yetersizlikmi var spermlerinde fln diye doktr dedi 3 kimyasal gebelik geciridsen ozman yaparz bakariz dedi onemsemediler yani

Allah yardimcin olsun uzulme canim cocugun olmamasi icin hic bi imkansizlik yok artik bu devirde sen ferah tut icini zamana birak...

Allah yardimcin olsun uzulme canim cocugun olmamasi icin hic bi imkansizlik yok artik bu devirde sen ferah tut icini zamana birak...
Oyle yapiyoruz bizde rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Ben adet olali 11 gun oldu iki gun icinde bitti ama az sekilde kahverengi akinti oluyo mesela iliskiye girdikten sonra bukadar surmezdi bu leke

Back
X