Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Ben üç aydır adet söktürücü kullanıyorum ve hormon tedavisi oluyorum.Geçtiğimiz iki ay adetimin 15-25.günleri arasında 10 gün adet söktürücü kullandım ve hep 1 gün sonra adet oldum.fakat bu ay adet günümün üzerinden iki gün geçti ve hala hiç bişey yok.ama üzerimde bi halsizlik var ve sol kasığımda bi ağrı oluyor acaba hamile olabilirmiyim?cevap yazarsanız çok sevinirim.:18:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Ben üç aydır adet söktürücü kullanıyorum ve hormon tedavisi oluyorum.Geçtiğimiz iki ay adetimin 15-25.günleri arasında 10 gün adet söktürücü kullandım ve hep 1 gün sonra adet oldum.fakat bu ay adet günümün üzerinden iki gün geçti ve hala hiç bişey yok.ama üzerimde bi halsizlik var ve sol kasığımda bi ağrı oluyor acaba hamile olabilirmiyim?cevap yazarsanız çok sevinirim.:18:
canım farlutal değil progestan.ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık doktorum yumurtamın çok çok az olduğunu söyledi o yüzden umutlanamıyorum yani test yaptırmaya cesaret edemiyorum ama merak ediyorum aynı zamanda biraz daha mı beklesem acaba:18:
canım sadece progestan kullanıyorsan,progestan aynı zamanda gebelikte kullanılanılan progesteron hormonudur.bebeğin rahimde tutunması için zemin hazırlar.sadece progesteron kullanıyorsan bile hamile kalsanda bir problem olmaz ben de 7 aylık hamileyim ve dönem dönem düşük riskim oldugu için doktorum progesteron kullandırdı.test içinde bence bir kac gün bekle ve kan tahlili yaptır en doğru ve hızlı sonucu alırsın insallah her sey gönlünce olsun...
canım progestan dışında estrofem adında bi ilaç kullanıyorum fsh yüksekliği için.dediğin gibi kaç gün daha beklemem gerekiyor sanırım.teşekkür ederim ilgin için inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın
canım ben yıllarca ilaç sektöründe calıştım bu ilaçları iyi tanıyorum.estrofem de östrojendir. progesteronda östrojende vücudumuzda üretilen hormonlar anladıgım kadarıyla doktorun hem yumurtlamanı hemde hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlamlastırmak için bu tedaviyi uyguluyor insallah hamilesindir.olmazsada bence üzülme her sey zamanıyla oluyor benimde hiç ummadıgım bir anda oldu.bu sefer olmazsa bir dahakine olur:)
merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
selene34 canım ben dün adet oldum bebiş yok yani ben bişey sorcam sana peki bu estrofem fsh ı düşürürmü?ben adaçayı hayıt ve aslanpençesi içiyorum pazartesi kontrole gitcem bakalım hormonlarım ne alemde:18:ama ben umutluyum inşallaah benimde bebğim olacak:9 Allahım dualarımı kabul edecek inşallah.Allah bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
bence hamile olabilirsin kullandigin ilaclarda bi sakica yok sonucta bende senin gibiydim test yapmadim kacgun en sonunda yaptim hamileymisim o zaman 5 bucuk haftalik bosuna beklemsim en azindan merakta kalma bence bi test yap