- 20 Aralık 2016
- 31
- 5
- 1
- Konu Sahibi Ceyydaaa3007
-
Geç yumurtlamış olabilirsin bence yapmalısın belirtiler haöiş gibi inşallah öyşesindirMerhaba adetimin gecmesinden 1 gun sonra test yaptim negatif çıktı adetimin gecikmesinin 7.Günü yorgunluk ve uykusuzluk göğüslerde hassasiyet ara sıra kasıklarımda batma tuvalete girdikten sonra bi sure böbrek taraflarinda ağrı ve bazen karın agrim oluyor sizce test yapmalımıyım tekrardan hamile olma ihtimalim varmı
Teşekkür ederim bide cok fazla su içme istegi var buda belirti olabilir miGeç yumurtlamış olabilirsin bence yapmalısın belirtiler haöiş gibi inşallah öyşesindir
Olanilir cnm sabahları agzınfa demir tadı olur dişlerin kamaşır gibi olur ağız kokusu olurTeşekkür ederim bide cok fazla su içme istegi var buda belirti olabilir mi
Yapicam uyku hali varBence yap test yorgunluk halsizlik keyifsizlik varsa
Çok sevindim senin adına hayırlı olsunAynen ben bunlardan anladım önce sonra test yaptm hamileyim.. şuan 6+3 daha yeni... Elimi kaldırmak dahi istemiyordum oyla yatsam hiçbirşey yiyemiyorum..
Canım bence erken test yapmışsın adetin gecikmesini beklemelisinKızlar benim adetime 5-6 gün var ama sol kasık tarafımda yanma hafif sızı oldu göğüslerim acıyo biraz şişler dün idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olma ihtimalim bar mıdr test erken mi yapmışım
Ben yumurtlama günümün son günü ve adet günüme 2gün kala eşimle ilişkiye girdik korunmadan. Çocuk istiyoruz zaten. Aletimin gecikmesinden1gün sonra kan testi yaptırdık 0,15çıktı değer. Sizce yarın da kan testi yaptırayımmı bekleyeyim bir hafta geçti hala adet olmadımGeç yumurtlamış olabilirsin bence yapmalısın belirtiler haöiş gibi inşallah öyşesindir
Adet bitimine iki GÜn kala eger dollendiyse ilişki üstünden 12 gun gecmesi lazım. Bu na gore bır hafta daha bekle yada merak edıyorum dersen yaptın için rahat etsin.Ben yumurtlama günümün son günü ve adet günüme 2gün kala eşimle ilişkiye girdik korunmadan. Çocuk istiyoruz zaten. Aletimin gecikmesinden1gün sonra kan testi yaptırdık 0,15çıktı değer. Sizce yarın da kan testi yaptırayımmı bekleyeyim bir hafta geçti hala adet olmadım
Olma ihtimali nedir sizce ufaktan adete benzer sancılarım ve yorgunluk çok varAdet bitimine iki GÜn kala eger dollendiyse ilişki üstünden 12 gun gecmesi lazım. Bu na gore bır hafta daha bekle yada merak edıyorum dersen yaptın için rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?