Hamile olma ihtimalim

Justmna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
9
1
1
Merhaba öncelikle benden daha deneyimli olduğunuz için yazmak istedim ben sevgilimle ayın altısında kıyafet üstü ilişki yaşadım herhangi bir şekilde çıplalık falan olmadı 10 nunda olmam gereken regl olmadı ama ben baya panik yaptım mideme vurdu uyayamadım sevgilim olmayacağını kendisinden bir sıvı gelmediğini söyledi emin olamadım 11 güm sonra yani ilişkiden ayın 17 sinde test yaptım negatif çıktı sizce ihtimal var mı reglim stresten mi gecikiyor

Olması imkansız biz eşinizle ilişkiye girip hamile kalmaya çalıştığımız halde öyle kolay kolay olmuyo

Ahh ahhh yok canim yook oldu ki bir de kiyafetle mi kalacaksin. Biz aylardir kiyafetsiz deniyoruz yine yok her neyse yok canim hamile degilsin !

Bi bitin artık yaa. Evet hemen oluyo bebe ama biz beceremiyoruz. Adetin mevsimden, stresten yada hormon dalgalanmaları yüzünden gecikmez çünkü. Sinirlerim bozuldu yaa dalga geçmek için konu açmışın.

Hamilelik için çıplaklığa gerek yok.
Bir penis ve bir vajinaya gerek var.
Nereniz giyinikti bilemeyiz ki biz:)

Bi bitin artık yaa. Evet hemen oluyo bebe ama biz beceremiyoruz. Adetin mevsimden, stresten yada hormon dalgalanmaları yüzünden gecikmez çünkü. Sinirlerim bozuldu yaa dalga geçmek için konu açmışın.
Kusurabakmayın cidden dalgageçmek için değildi ilk defa gecikti sadevw korkum vardı lütfen özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem. Ve inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur

Senin hamile olma ihtimalinle benim Angelina Jolie nin baba tarafindan akrabasi olma ihtimalim kapisir net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…