Olması imkansız biz eşinizle ilişkiye girip hamile kalmaya çalıştığımız halde öyle kolay kolay olmuyoMerhaba öncelikle benden daha deneyimli olduğunuz için yazmak istedim ben sevgilimle ayın altısında kıyafet üstü ilişki yaşadım herhangi bir şekilde çıplalık falan olmadı 10 nunda olmam gereken regl olmadı ama ben baya panik yaptım mideme vurdu uyayamadım sevgilim olmayacağını kendisinden bir sıvı gelmediğini söyledi emin olamadım 11 güm sonra yani ilişkiden ayın 17 sinde test yaptım negatif çıktı sizce ihtimal var mı reglim stresten mi gecikiyor
Çok teşekkür ederim gerçekten bir büyük aklına ihtiyacım vardıAhh ahhh yok canim yook oldu ki bir de kiyafetle mi kalacaksin. Biz aylardir kiyafetsiz deniyoruz yine yokher neyse yok canim hamile degilsin !
Eger buyuk aklina ihtiyacin varsa benden bir tavsiye daha yasin kac bilmiyorum ama bende bu tarz ilişkileri birakmalisin hic degilse her ay hamileyim diye dusunmezsin canimÇok teşekkür ederim gerçekten bir büyük aklına ihtiyacım vardı
Haklısınız zaten gerçekten pişman oldum psikolojim çok kötü etkilendiEger buyuk aklina ihtiyacin varsa benden bir tavsiye daha yasin kac bilmiyorum ama bende bu tarz ilişkileri birakmalisin hic degilse her ay hamileyim diye dusunmezsin canim
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı bebeğiniz olurOlması imkansız biz eşinizle ilişkiye girip hamile kalmaya çalıştığımız halde öyle kolay kolay olmuyo
Normal giyiniktik hHamilelik için çıplaklığa gerek yok.
Bir penis ve bir vajinaya gerek var.
Nereniz giyinikti bilemeyiz ki biz:)
Kusurabakmayın cidden dalgageçmek için değildi ilk defa gecikti sadevw korkum vardı lütfen özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem. Ve inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olurBi bitin artık yaa. Evet hemen oluyo bebe ama biz beceremiyoruz. Adetin mevsimden, stresten yada hormon dalgalanmaları yüzünden gecikmez çünkü. Sinirlerim bozuldu yaadalga geçmek için konu açmışın.
Teşekkür ederim yaşınız kaç acabaTeşekkür ederim. İnşallah sağlıklı bebeğiniz olur
Kusurabakmayın cidden dalgageçmek için değildi ilk defa gecikti sadevw korkum vardı lütfen özür dilerim yanlış anlaşılmak istemem. Ve inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur
Hayır olmadımadet oldunuz mu?
Hayır olmadım
EVET hatta onda içlik iç çamaşırı pantolon vardı bende pantolon iç Çamaşırıkıyafet derken pantolon iç çamaşırı karşısıda mı öyleydi?
EVET hatta onda içlik iç çamaşırı pantolon vardı bende pantolon iç Çamaşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?