Yumurtlama gününüz ne zamandı ?Kızlar merhaba.Normalde prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum.Kullandığımdan beri regl gecikmesi yasamadım.Bu ay reglim 4 gün gecikti.Buarada ovülasyon testiyle yuöurtlama günümüde değerlendirdim.evde gebelik testi yaptım dün negatifti.Ama regl olmadım ve bel ağrım karın ağrım var.Ve kasık agrım,bücur ısımda artış var.Ben acaba gebelik testini erkenmi yaptım hamile olsam sonuc verirmıydı?
12-13-14 subat cnmYumurtlama gününüz ne zamandı ?
Canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur o yüzden adetin gecikmiş sayılmaz12-13-14 subat cnm
Prolaktin yüksek olunca göğüslerde regli öncesi ağrıdan bağımsız, zonklama, yanma tarzı ağrı oluyor mu?Kızlar merhaba.Normalde prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum.Kullandığımdan beri regl gecikmesi yasamadım.Bu ay reglim 4 gün gecikti.Buarada ovülasyon testiyle yuöurtlama günümüde değerlendirdim.evde gebelik testi yaptım dün negatifti.Ama regl olmadım ve bel ağrım karın ağrım var.Ve kasık agrım,bücur ısımda artış var.Ben acaba gebelik testini erkenmi yaptım hamile olsam sonuc verirmıydı?
Erken gebelik testi yapsaydinzKızlar merhaba.Normalde prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum.Kullandığımdan beri regl gecikmesi yasamadım.Bu ay reglim 4 gün gecikti.Buarada ovülasyon testiyle yuöurtlama günümüde değerlendirdim.evde gebelik testi yaptım dün negatifti.Ama regl olmadım ve bel ağrım karın ağrım var.Ve kasık agrım,bücur ısımda artış var.Ben acaba gebelik testini erkenmi yaptım hamile olsam sonuc verirmıydı?
Prolaktin yüksek olunca göğüslerde regli öncesi ağrıdan bağımsız, zonklama, yanma tarzı ağrı oluyormu
EvetProlaktin yüksek olunca göğüslerde regli öncesi ağrıdan bağımsız, zonklama, yanma tarzı ağrı oluyor mu?
Ay inş hamileyimdirCanım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur o yüzden adetin gecikmiş sayılmazGebelik test için henüz erken kendini strese sokma
Yarın kanda baktırcam varsa cıkar dımıErken gebelik testi yapsaydinz
Normalde cogu kişide oluyormus bnde hiç olmadı ama karında şişlik oluyor benimProlaktin yüksek olunca göğüslerde regli öncesi ağrıdan bağımsız, zonklama, yanma tarzı ağrı oluyor mu?
Ben bata 3 gün kala vermiştim 25 çıkmıştı değerim. Seninde şuan aşağı yukarı 4 günün var bence pazartesi ver kesin olsunAy inş hamileyimdirKan versem cıkarmı kanda
Çıkabilir ama şöyle bir şey de olabilir eğer değer beş ila 10 arası çıkarsa üzülmeyin çünkü benim kardeşim in eşinin ilk kan testi sonucu 6 ydi doktor hamile değil sin demişti ama ben ona hamilesin dedim ve şu an üç ay lik hamileYarın kanda baktırcam varsa cıkar dımı
Prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmadinizmi hiçNormalde cogu kişide oluyormus bnde hiç olmadı ama karında şişlik oluyor benimSizin de mi yüksek?
Hamilesin sanırım canım banada dua edermisinBen bata 3 gün kala vermiştim 25 çıkmıştı değerim. Seninde şuan aşağı yukarı 4 günün var bence pazartesi ver kesin olsun
Ben yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve normalde hızlı düşen değer bende yavaş düşüo ve ilacı bırakınca anında yükseliyor.Hipofiz bezimde kitle var benimde ondan kaynaklı bu prolaktin.Sizin prolaktin yüksekmiProlaktin yüksekliği için ilaç kullanmadinizmi hiç
Evet benim değerim sınırın üstünde çıkıyordu hep 32 ydi en son sonra ilaç kullandım şuan 5 45lerde çok şükür Allah şifa versin sana da bana da dediler hipofiz bezi yle alakalı olabilir diye ama çok şükür iyiyim umarım öyle bir sıkıntımda yokturBen yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve normalde hızlı düşen değer bende yavaş düşüo ve ilacı bırakınca anında yükseliyor.Hipofiz bezimde kitle var benimde ondan kaynaklı bu prolaktin.Sizin prolaktin yüksekmi
Hangi ilacı kullanyrsunBen yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve normalde hızlı düşen değer bende yavaş düşüo ve ilacı bırakınca anında yükseliyor.Hipofiz bezimde kitle var benimde ondan kaynaklı bu prolaktin.Sizin prolaktin yüksekmi
Ederim tabiki canım benim Allah gönlüne göre versin çok bekletmedenHamilesin sanırım canım banada dua edermisin
DostinexHangi ilacı kullanyrsun
Canım benim seininde allah bebişini sana bağışlasınEderim tabiki canım benim Allah gönlüne göre versin çok bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?