Hamile olma olasılığım sizce?

merve3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
8
3
1
26
Kızlar merhaba bir senelik evliyim adet düzensizliği yaşıyorum en son 2 Ekim adet oldum be bundan sonra korunmasız ilişki yaşadık düzenli olarak ve bir kaç gündür kasıklarımda ağrı var bi sağ kasık bi sol kasık göğüslerimdede hassasiyet var eğer bi düzensizlik olmazsa adetime 10 gün var size hamile olabilirmiyim fikirlerinizi cevaplarınızı bekliyorum 😊

Bu olasılıklara göre yani elinizdeki sunduğunuz verilere göre Allah bilir diyorum.
İnşallah hamilesinizdir.

Kızlar merhaba bir senelik evliyim adet düzensizliği yaşıyorum en son 2 Ekim adet oldum be bundan sonra korunmasız ilişki yaşadık düzenli olarak ve bir kaç gündür kasıklarımda ağrı var bi sağ kasık bi sol kasık göğüslerimdede hassasiyet var eğer bi düzensizlik olmazsa adetime 10 gün var size hamile olabilirmiyim fikirlerinizi cevaplarınızı bekliyorum 😊
Bir iki gündür ağrınız olduğunu varsayarsak reglden sonra 17-18.gününüz falan okuyor. Yumurtanızın çatlıyor olma ihtimali daha olası bence 😊 bu günleride değerlendirin

Adetinize 10 gün varken ve bikaç gün önce oluşan kasık ağrısı bence yumurtlama ağrısıydı.
Çok heycanla bekliyorsanız, Adete 2 gün kala gebelik testi yapın.
Aşlahım Tüm bekleyenlere Hayırlı evlatlar versin inşallah 🙏

İnşallah diyorum çok istiyoruz çünkü 🤗
Inşallah uzmanlar genelde reglin ilk gününde itibaren 10.Ve 20.günler arasi ilişkiyi öneriyor yumurta bu tarihlerde çatlar diyorlar. Tabi ki istisnalar oluyor. Yanı daha siz muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz gebelik belirtisi için çok çok erken kendinizi çok dinlemeyin stres daha kötü etkiliyor. Umarım güzel haberler alırsınız 🌸

Inşallah uzmanlar genelde reglin ilk gününde itibaren 10.Ve 20.günler arasi ilişkiyi öneriyor yumurta bu tarihlerde çatlar diyorlar. Tabi ki istisnalar oluyor. Yanı daha siz muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz gebelik belirtisi için çok çok erken kendinizi çok dinlemeyin stres daha kötü etkiliyor. Umarım güzel haberler alırsınız 🌸
Haklısınız stres çok etkiliyor bakalım inşallah hayırlı haberler alırım🤗
Peki ne zaman gebelik testi yaptırayım bi bilginiz varmı?

Haklısınız stres çok etkiliyor bakalım inşallah hayırlı haberler alırım🤗
Peki ne zaman gebelik testi yaptırayım bi bilginiz varmı?
Doktorlar diyor ki ilişkiden 10-12 gün sonra çıkar. Ama bazen ec döllenme olabiliyor bence en erken regl günü yaptırmak doğru. Ama erken gebelik testleri var satılan onlar genelde reglde 3-4 gün önce sonuç veriyor 😊

10 gün önce belirti olmaz cnm piskolojik dir. Biraz rahat olun henüz çok erken

Back
X