- 16 Haziran 2022
- 46
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi gunesimibekliyorumm
-
Doğru söylemiş vücut bu düzene alışmaya çalıştığı için farklı tepkiler veriyor ben 3 senelik evliyim ilk zamanlar bende ara lekelenme bile oldu ilk ay ve çok heveslenmiştim üstüne görme sandım falan sonra her ay belirtiler oldu ama hiç hamile kalmadım tüp bebek dışında. İnşallah siz hemen kalabilirsiniz.Merhaba kızlar. Gebelik düşünüyorum. Bu ay ilk kez planlama yaptık ovulasyon haftamı sık sık değerlendirdik. Ovülasyon haftamdan sonra ki iki hafta kasık ağrılarım oldu git gide artarak. Sonra ağrılarım azaldı. Bir haftadır daha rahat. Şimdi arada kasık ağrım oluyor. Beyaz sulu akıntım var. İki gündür de göğüs hassasiyetim başladı. Uçları iyice kocaman oldu. Ara ara bel ve sırt ağrılarım var. Regl günüm pazar günü. Sizce ilk kez korunmasız ilişki olduğu için mi bu belirtiler yoksa hamile olma ihtimali var mı? Bir kişi daha önce korunmasız birleşme olmadığı için vücut tepki vermiş dedi de merak ettim. Testi pazartesi adetim olmazsa yapmayı düşünüyorum.
Merhaba! Bendede bu belırtılıler var bel agrım oluyo kasıklarım agrıyor sık sık idrara çıkıyorum ağzımda metalik tat oluyo mıdem bulanıyor sabahları adetıme 5 gun var fakat dun test yaptım negatif çıktı erken yaptım dıyemi çıkmadı yada hamile değilim ama bu belirtileride boşuna yaşamış olamam tecrübesi olan biri yokmuMerhaba kızlar. Gebelik düşünüyorum. Bu ay ilk kez planlama yaptık ovulasyon haftamı sık sık değerlendirdik. Ovülasyon haftamdan sonra ki iki hafta kasık ağrılarım oldu git gide artarak. Sonra ağrılarım azaldı. Bir haftadır daha rahat. Şimdi arada kasık ağrım oluyor. Beyaz sulu akıntım var. İki gündür de göğüs hassasiyetim başladı. Uçları iyice kocaman oldu. Ara ara bel ve sırt ağrılarım var. Regl günüm pazar günü. Sizce ilk kez korunmasız ilişki olduğu için mi bu belirtiler yoksa hamile olma ihtimali var mı? Bir kişi daha önce korunmasız birleşme olmadığı için vücut tepki vermiş dedi de merak ettim. Testi pazartesi adetim olmazsa yapmayı düşünüyorum.
arım hamilesindir bende çok istıyorum ama bakalım 4 gun kaldı adetimeEvet olabilir bende heveslenmiştim amahayırlısı olsun test de yapmadım regl günüm geçmesini bekliyorum.
Canim insallah bu sinyaller gebelik isaretidir bendede var aynilarindan insallah gebeyizdirMerhaba kızlar. Gebelik düşünüyorum. Bu ay ilk kez planlama yaptık ovulasyon haftamı sık sık değerlendirdik. Ovülasyon haftamdan sonra ki iki hafta kasık ağrılarım oldu git gide artarak. Sonra ağrılarım azaldı. Bir haftadır daha rahat. Şimdi arada kasık ağrım oluyor. Beyaz sulu akıntım var. İki gündür de göğüs hassasiyetim başladı. Uçları iyice kocaman oldu. Ara ara bel ve sırt ağrılarım var. Regl günüm pazar günü. Sizce ilk kez korunmasız ilişki olduğu için mi bu belirtiler yoksa hamile olma ihtimali var mı? Bir kişi daha önce korunmasız birleşme olmadığı için vücut tepki vermiş dedi de merak ettim. Testi pazartesi adetim olmazsa yapmayı düşünüyorum.
Ay inşallah kuzum senin ne zaman bat
Canım mesela ben geçen ay 21 inde regl oldm bu ay 20 sinde olucam ona bat denilioMerhaba ben 2 aydir bebek dusunuyorum arastirma içerisindeyim surekli , hep karsima cikiyor da "bat" ne demek
Beklenen adet tarihi kısaltmasıMerhaba ben 2 aydir bebek dusunuyorum arastirma içerisindeyim surekli , hep karsima cikiyor da "bat" ne demek
Tesekkur ederimBeklenen adet tarihi kısaltması
Tesekkur ederimCanım mesela ben geçen ay 21 inde regl oldm bu ay 20 sinde olucam ona bat denilio
bat 20 temmuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?