hamile olma riskim var mi

meray4040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
13
0
29
Daha once anlatmistim uzerinden 45 gun gecti. Sevgilimle surtunme yoluyla iiski yasadik ustugumuzde camasirlarimiz varken bir ay sonra test yaptim negatif cikti. hic bir sekme olmadan yine adet oldum ve adetimin de uzerunden bir hafta gecti. Sol kasigim cok agriyor ve de sag alt bagdirim. Evham yapiyoum hamile miyimdir. Boyle bir ihtimal var midir

evet hamilesinnn...... kızım biz çamaşırsız yapıyoruzda olmuyo üstünde çamaşırın varmış temas olmamış adet olmuşsun sen neyim kafasını yasıyosun

Daha once anlatmistim uzerinden 45 gun gecti. Sevgilimle surtunme yoluyla iiski yasadik ustugumuzde camasirlarimiz varken bir ay sonra test yaptim negatif cikti. hic bir sekme olmadan yine adet oldum ve adetimin de uzerunden bir hafta gecti. Sol kasigim cok agriyor ve de sag alt bagdirim. Evham yapiyoum hamile miyimdir. Boyle bir ihtimal var midir

Üzerinizde çamaşırlar varken buna nasıl bir ihtimal verilebilir ki?

evet hamilesinnn...... kızım biz çamaşırsız yapıyoruzda olmuyo üstünde çamaşırın varmış temas olmamış adet olmuşsun sen neyim kafasını yasıyosun
gerçek bir üye olduğunu varsayıyorum bu evhamını da fazla stres yapmana yoruyorum. bak bu lafımı çok ciddiye al HAMİLE DEĞİLSİN! daha da buraya bu konuyla ilgili yazma bence. hatta nasıl hamile kalınır konusunda detaylı bir şekilde öğrenmeden sevgilinle öpüşmenin ötesine de geçme olur mu sana da sevgiline de yazk çünkü her seferinde böyle hamilemiyim hamile kaldıysam vs diye başının etini yersen kaçar gider valla

Cok dogru soyluyorsun. Bu sekilde onu kaybediyordum nerdeyse zaten. Tesekkur ederim yorumun icin. Bundn sonra cok korktum zatem. Aklim basima geldi

X