- 27 Aralık 2021
- 142
- 38
- 13
- 28
- Konu Sahibi kumsal Adaa
-
Bir iki gün daha bekle kan ver canım şuan bişey demek için erkenMerhabalar arkadaşlar evlendim 3 ay oluyor düzenli adetim var her ay 2 gün öne gelir 10 gün önce değerlerime baktırmak için kan tahlili yaptırdım beta 2.39 çıktı negatif yani. Dün adetlenmem gerekiyordu hala adetlenmedim ağrım falan da yok
İnşallah canım sağol çok istiyorumBir iki gün daha bekle kan ver canım şuan bişey demek için erken
Anlayabiliyorum seni inşallah biz de bir gün anne oluruzİnşallah canım sağol çok istiyorum
Bir iki gün daha bekle kan ver canım şuan bişey demek için erken
Değerin çok düşük canım inşallah hamilesindir amaMerhabalar arkadaşlar evlendim 3 ay oluyor düzenli adetim var her ay 2 gün öne gelir 10 gün önce değerlerime baktırmak için kan tahlili yaptırdım beta 2.39 çıktı negatif yani. Dün adetlenmem gerekiyordu hala adetlenmedim ağrım falan da yok
Takınrı yapma kendine nasip kısmet. Stresle daha çok insan yıpranıyor. Evde idrar testi yaptınmıHala adetlenmedim o kadar çok umutlandım kii eğer adetlenirsem üzülürüm
Değerin çok düşük canım inşallah hamilesindir amabende öğrendim daha 2 haftadır kese bile yok ama 87.2 çıktı değerim
Daha yapmadım 3 gün geçti ya biraz daha bekleyim dedimTakınrı yapma kendine nasip kısmet. Stresle daha çok insan yıpranıyor. Evde idrar testi yaptınmı
Bunu test yapmadan bilmezsin. Oladabilir olmayada bilir12 gün önce çıkan sonuçtu o acaba daha sonradan olmuş olabilir mi
İlk idrarla yapDaha yapmadım 3 gün geçti ya biraz daha bekleyim dedimİlk id
İdrarla ne zaman yapsam belli olurİlk idrarla yap
Aabah ilk idrsrla yap varsa hemen çıkarİdrarla ne zaman yapsam belli olur
Mide yanmam falan da oluyor neden acaba2.8 den yükseldi benım değerlerim olabilirsiniz
1 hafta geçsin öyle yapayım idrar diyorum amaAabah ilk idrsrla yap varsa hemen çıkar
Onu bilemem ama siz kan testini tekrarlayınMide yanmam falan da oluyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?