hamile olma umuduyla beklerken acaba sorun mu var?

Pilumunus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
95
0
6
Çanakkale
merhaba kızlar..benim sat 26 haziran..adetimin 7.ve 9.günü eşimle birlikte olduk..ve o günden itibaren akıntım oldu hep.önceleri şeffaf devam etti sonra beyaza döndü son 2 gündür de sarı sütlü kahve arası bi akıntım oluyor. sol kasığımda batmalarım oluyor. sürekli vücudum yanıyor.göğüslerim aşırı şiş. koltuk altıma doğru kısımları çok ağrılı. ayrıca akıntılar var ama koku kaşıntı yanma hiçbişey yok. bat 26-27si gbi. daha çok gün var hamilelik küçük bi ihtimaldi ama bu defa akıntı ve batmalardan dolayı acaba başka bi rahatsızlığım mı var diyorum..çok aklıma takılıyor. bu konuda bi yorum yapabilecek olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi..çok moralim bozuldu..şimdiden teşekkür ederim..

bence adetini bekle şikayetlerin gelecek ayda olursa doktora gidersin
ama tabi benimde bat 26 sı beklenn adet gelmez umarım ikimzde hamiş oluruz

merhaba canım..umarım dediğin gibi bebişlerimiz bizimledir..peki sende herhangi bi belirti filan var mı? benim pek umudum yok aslında yumurtlama döneimden önce oldu ilişkimiz. ama bu akıntılar beni çok korkuttu..

ben yeni katılmıştım foruma ama sanırım herkes sadece önceden kaynaştığı kişilere cevap veriyor..sitemim için kusura bakmayın moralim çok bozuk..hoşçakalın.

ben yeni katılmıştım foruma ama sanırım herkes sadece önceden kaynaştığı kişilere cevap veriyor..sitemim için kusura bakmayın moralim çok bozuk..hoşçakalın.

seni buradada buldum canım :) dediğim gibi özelden yazdım canını sıkma onlar bendede var.gögüslerimde şişlik yok henüz ama akıntım var ve kokusuz. bizimde küçük ihtimal eşimle adet bitiminden sonraki hafta birlikte olduk ve 15. birlikte olduk ve eşim sehirdışına çıktı iş için..yumurtlamam 17 sinde idi.bakalım ne olacak

çok sağol canım biraz içim rahatladı..ben de eşimnden uzak oldugumdan sadece adetin 7.ve 9.günleri birlikte olabildik. aslına bakarsan ben tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum..ama adet belirtilerim bukdr erken olmazdı.bi de 2 kere rüyamda hamile gördüm kendimi ve çok etkilendim..hep bu yüzden oluyo bukdr takıntı..kahverengi akıntı çok korkuttu 2 gündür ama kokusuzsa sorun yok diyosun biraz olsun rahatladım canım çok sağol..

evet canım ben öyle biliyorum. kokulu akıntı tehlikeli olabilir diyorlar.oda en fazla iltihap kapmışsındır.öyle kist falan kötü düşünceler sil onları aklından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…