Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

turlik zehra2509+

zehra seni görünce bi sevindim bi sevindim sorma tatlım yaaaa....
burda benden başkası olmuyo da genelde...
topik bekçisi oldum valla:52:

ya bu aslan nereye kayboldu sorması ayıp...tadı kalmadı topiğin...bi düzen tutmadı gitti...neyse bizde yeni bir topic açarız..nasıl olur????

ya bu aslan nereye kayboldu sorması ayıp...tadı kalmadı topiğin...bi düzen tutmadı gitti...neyse bizde yeni bir topic açarız..nasıl olur????

ocak topiği açalım ocak topiği açalım noluuuur...:52::52::52:benim bu aydan bi beklentim yok nasıl olsa...eminim benim gibi ne çok umudunu yitiren vardır bu aydan ama ocaaaaakkişte umutların yeniden filizlendiği yatak odası depremlerinin şiddetinin arttığı ay.muhteşem ay.ocak topiği hepimizin umudu olsun.duruşum açalım bi ocak topiği ne dersin:69::69::69:

ocak topiği açalım ocak topiği açalım noluuuur...:52::52::52:benim bu aydan bi beklentim yok nasıl olsa...eminim benim gibi ne çok umudunu yitiren vardır bu aydan ama ocaaaaakkişte umutların yeniden filizlendiği yatak odası depremlerinin şiddetinin arttığı ay.muhteşem ay.ocak topiği hepimizin umudu olsun.duruşum açalım bi ocak topiği ne dersin:69::69::69:
hadi aç canım..açta o çatı altında toplanalım şekerim:)))

tben cim senin okuduğun diğer topikte okuyacak birine ihtiyaç duyarsanız ben gelirim...

canım turlikcim bizde işte kimse gelmiyo haber vermiyo diye muzdariptik senin gibi duru ve bana okunanan kadar göbeğimiz çatladı sonuçta biz okuduk allahım kabul etsin hatta fazla okuduğumuzu aslan arkadaşımıza bıraktık. sıra cimcimedeydi ona bile biz kendi topiğimizde okuduk inan birlik düzen yok dua bu şaka değilki sonra kalkıyo birileri sen seviyesizsin yok senin amacın ne diyo benim amacım belli ama zihniyetlerimiz ve disiplin anlayışlarımız uyuşmadı sanırsam çok da umrum değil kaybeden ben olmadım buna eminim. neyse fazla uzatmıyım canım turlıkcim istersen topiğimizin adını vereyim gelmek isterim demişsin her zaman bekleriz hayatım yolun yarısına gelipte halen hamıle kalamamış arkadaşlar inferlite gurubunda ama sakın topic adına bakıpta aldanma her yaş grubu var her zaman bekleriz bizim topic resmen artık yuvamız oldu inan ben aslan ve ronya için buraya geldim beni seven arkadaşalrımda cimcime ve bi kaç kişi onlarda katılmak istedi onlarada teşekkür ederim. :54::54::54::54:

selam arkadaşlar.ben buraya yazmayalı 3 gün olmuş daha da yazmam zaten bu son mesajım.tek bişey diyorum aslan ın yasinlerininden sadece 2 tane kaldı okumam gereken yarın okurum kısmetse.sizzlerden bi haber gelmedi daha ama artık bi önemi de yok zaten...cuma günü duasını kim nasıl yapıcak bilmiyorum.yasin bağışlama duası nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden ben yapamıcam.haaaa öğrenirim onu da yaparım sorun değil de kendin çal kendin oyna durumu olmasından dolayı buraya yazmam heralde bilmiyorum...her türlü umudumuzu bebeğe bağlamadık mı ben onun için elimden geleni yaparım yazmam buraya bi daha diyorum ama kendi kendime yine yazarım...okuyan olsun olmasın önemli değil ben bi söz verdim yerine getirmek benim boynumun borcu...topik sessiz sedasız kendi kendine burda kalır bişey olmaz ama ben şuraya yazdığım iki satır hatrına bir iki kelime duymak isterdim...

selam arkadaşlar.ben buraya yazmayalı 3 gün olmuş daha da yazmam zaten bu son mesajım.tek bişey diyorum aslan ın yasinlerininden sadece 2 tane kaldı okumam gereken yarın okurum kısmetse.sizzlerden bi haber gelmedi daha ama artık bi önemi de yok zaten...cuma günü duasını kim nasıl yapıcak bilmiyorum.yasin bağışlama duası nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden ben yapamıcam.haaaa öğrenirim onu da yaparım sorun değil de kendin çal kendin oyna durumu olmasından dolayı buraya yazmam heralde bilmiyorum...her türlü umudumuzu bebeğe bağlamadık mı ben onun için elimden geleni yaparım yazmam buraya bi daha diyorum ama kendi kendime yine yazarım...okuyan olsun olmasın önemli değil ben bi söz verdim yerine getirmek benim boynumun borcu...topik sessiz sedasız kendi kendine burda kalır bişey olmaz ama ben şuraya yazdığım iki satır hatrına bir iki kelime duymak isterdim...

vefalı turlik sağol
canım ben adet oldum okuyamadım
ama aslanıma muhakkak ayrı zamandada olsa okurum
ama okumak isteyen olursa benim okuyacağım 3 taneyi okuyabilir
canım Allahım dualarımızı görüyor
sendende Allah razı olsun

Back
X