• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Selam arkadaşlar, biz de 1 aydır deniyoruz... Bu ay regl oldum.Diğer aya umut bağladık şimdiden herkes gibi...İnşallah tez zamanda güzel haberler yüzümüzü güldürür hepimizin...:KK49:

Hayırlı olsun canım hamişlerin duaları kabul oluyormuş bizim için de dua etmeyi unutma :)

Arkadaslar cok mutluyum hamileyim yarin sabah kan testi yaptiricaz rabbim hepinize nasip etsin insallah :anneadayı::nazar:

anladigim kadariyla siz de kısa süredir deniyordunuz değil mi? çok sevindim adınıza. Tebrikler. ..hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah. ..:KK9:

Canım hayırlı olsun hamişlerin duaları kabul oluyormuş bizim için de dua etmeyi unutma :) birde herhangi bi ilaç kullandın mı diye sormak istedim.
ben hep dua ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın diye şimdi dahada çok ederim :) ilaç hiç kullanmadım sadece geçen ay genel kontrolde hamilelik düşünüyordum diye doktorum folbiol verdi folik asit onu kullandım allahımın takdiri verdi şükür :)

anladigim kadariyla siz de kısa süredir deniyordunuz değil mi? çok sevindim adınıza. Tebrikler. ..hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah. ..:KK9:
arkadaşım bizim ilk denememizdi bu daha önce korunuyordum aralıkta yasmini bıraktım 20 aralık adet oldum ovulasyon günümü hesapladım bi deniyelim dedik doktor 2 ay kalmazsın demişti ama ilk denemede oldu vakti zamanı böyleymiş demekki rabbim hepinize versin inşallah 1 saat sonra kan testine gidicez dünki 2 testimde pozitifti çok şükür ama felaket karın ve bel ağrım devam ediyor :(

arkadaşım bizim ilk denememizdi bu daha önce korunuyordum aralıkta yasmini bıraktım 20 aralık adet oldum ovulasyon günümü hesapladım bi deniyelim dedik doktor 2 ay kalmazsın demişti ama ilk denemede oldu vakti zamanı böyleymiş demekki rabbim hepinize versin inşallah 1 saat sonra kan testine gidicez dünki 2 testimde pozitifti çok şükür ama felaket karın ve bel ağrım devam ediyor :KK43:

Ne güzel yaa maasallaaahhhhhh gök sevindim :)) kısmet işte :KK46:

ben hep dua ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın diye şimdi dahada çok ederim :) ilaç hiç kullanmadım sadece geçen ay genel kontrolde hamilelik düşünüyordum diye doktorum folbiol verdi folik asit onu kullandım allahımın takdiri verdi şükür :)
Anladım canım hadi bakalım inşallah sağ selamet kucağına alırsın canım :)

Merhaba arkadaslar 40 sayfa olmus yazilarinizi okuyamadim tek tek. Kusura bakmayin nolur. Ben de 28 yasindayim. 2. Bebis istiyoruz insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar hamilelikler ve lohusaliklar versin...

Back
X