• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

selam kızlaar.ahh ah bu sorun ne kadar çok kişide var yaa benim 1 yılım olcak çocuk isteyeli ama dün gene adet oldum:(kist miyom yok ama biraz yumurta tembelliğin polikistikover ın var dedi ama 1 yıl dolmadan tedavi başlanmıyor.bu ay ne kadar ALTERNATİF YÖNTEM VARSA HEPSİNİ DENİYCEM BAKALIM:-)

selam kızlaar.ahh ah bu sorun ne kadar çok kişide var yaa benim 1 yılım olcak çocuk isteyeli ama dün gene adet oldum:KK43:kist miyom yok ama biraz yumurta tembelliğin polikistikover ın var dedi ama 1 yıl dolmadan tedavi başlanmıyor.bu ay ne kadar ALTERNATİF YÖNTEM VARSA HEPSİNİ DENİYCEM BAKALIM:-)
Canim 1 yil cok cok uzun bir sure degil bence ya yillarca bekleyen insanlar var gec olsun guc olmasin:) tabi uzaktan konusmak kolay ben de uzun sure bekleyince uzulur muyum bilmiyorum ama şartlamamak lazim eminim bebisler en uygun zamani bekliyordur bize gelmek icin:)

ÇOK UZUN DEĞİL AMA UZUN Bİ SÜRE CANIM MALESEF HELEKİ ÇEVRENDE 2.AY HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIN OLUNCA DAHA UZUN Bİ SÜRE:)AMA İNANIYORUM BEN DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALCAM İNŞALLAH:)SEN NE KADARDIR İSTİYOSUN

ÇOK UZUN DEĞİL AMA UZUN Bİ SÜRE CANIM MALESEF HELEKİ ÇEVRENDE 2.AY HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIN OLUNCA DAHA UZUN Bİ SÜRE:)AMA İNANIYORUM BEN DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALCAM İNŞALLAH:)SEN NE KADARDIR İSTİYOSUN
Canim ben yeni istemeye basladim hatta ilk deneme iki gun once gerceklesti ne zaman tutar bilmiyorum:)

OHOOOOO SEN DAHA YENİYMİŞİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK ARATMADAN BİRAN ÖNCE VERİRDE BİZİM ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARI ÇEKMEZSİN CANIM BENİM
Canim insallah ama hemen olsun da demiyorum hayirlisi ne zamansa o zaman olsun diyorum sadece kac yasindasin?

Canim gencmissin ya:) ben 29 yasindayim zaten artik yas geciyor diye karar verdim bana kalsa biraz daha beklerdim ama hemen olmama ihtimalini de dusunerek biz baslayalim calismaya dedik

Kızlar adetim 1 gün geçti testde negatif adet belirtiside yok. Dualarinizi bekliyorum. Dün bebek görmeye gittim birde hamile kadin vardi orda. Onlar bana bi formül söyledi. Paslasayim dedm. Zeytinyağın icine kuru 4 incir koyuyomussun aksamdan daha sonra sabah 2 eşine 2 kendin yiyormussun inciri.

merhaba kizlar,
ben iki haftada bi r adet oluyorum. 1 cocugum var. ikinci cocugu yapmaya karar verdik. ekimde dogum yapmak icin simdi mi baslamaliyiz? ve hamile kalma dönemi en verimli adet sonrasi miydi?

Adet oldum 1 gün geçmişti sevinmistim ilk aydı hayırlısı allahtan sevgiler

Kızlar adetim 1 gün geçti testde negatif adet belirtiside yok. Dualarinizi bekliyorum. Dün bebek görmeye gittim birde hamile kadin vardi orda. Onlar bana bi formül söyledi. Paslasayim dedm. Zeytinyağın icine kuru 4 incir koyuyomussun aksamdan daha sonra sabah 2 eşine 2 kendin yiyormussun inciri.
Hergün yapcanmı yoksa bi kerelikmi cnm

Back
X