Hamile olmak istiyorum

hamile kalmak istiyorum arkadaşlar bir sorum olacak klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım aralık ayın

• Hamile olmak istiyorum

OY: 0 0,0%
  • Gebelik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Aynur63

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
9
6
1
35
hamile kalmak istiyorum arkadaşlar bir sorum olacak klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım aralık ayının 10nunda adet olmuştum adet takvimime göre 5 ocakta adet olmam gerekiyordu 4 gündür adet olmadım evde test iki defa yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan 2gun geçti birdaha yaptım tek cizgi çıktı iki gün önce yine yaptım 2 çizgi çıktı kan testi bugün yaptım 0,100 çıktı gebelik yok dedi yumurtalar ıyi gelişmiş dedi ama ben hala adet olmadım bu durumla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz piskolojim bozuldu resmen 😥😥

hamile kalmak istiyorum arkadaşlar bir sorum olacak klomen ve çatlama iğnesi yaptırdım aralık ayının 10nunda adet olmuştum adet takvimime göre 5 ocakta adet olmam gerekiyordu 4 gündür adet olmadım evde test iki defa yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan 2gun geçti birdaha yaptım tek cizgi çıktı iki gün önce yine yaptım 2 çizgi çıktı kan testi bugün yaptım 0,100 çıktı gebelik yok dedi yumurtalar ıyi gelişmiş dedi ama ben hala adet olmadım bu durumla karşılaşan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz piskolojim bozuldu resmen 😥😥

Ah canım benim seni anlıyorum bende bu ay aynı şeyleri yaşadım malesef tam 10 gün gecikerek geldi :(
kan testim benim de 0.100 çıktı 9.günde vermiştim :(

Kaç aydır bekliyorsun hamile kalamyı

Adet takvimine göre bakma canım :) Çatlama iğnesinin üzerinden 15 gün say geçmiş mi o zaman?

Kan testinde cikmadiysa hamile değilsindir. Kafaya takiyorsan ondan da gecikir adetin.sana tavsiyem sıcak bir banyo yap.vucudun rahatlasın adet görürsün peşine.
Sakinlikle ve sabirla inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi bende çok istiyorum😍

Kan testinde cikmadiysa hamile değilsindir. Kafaya takiyorsan ondan da gecikir adetin.sana tavsiyem sıcak bir banyo yap.vucudun rahatlasın adet görürsün peşine.
Sakinlikle ve sabirla inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun.
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi bende çok istiyorum😍
Amin inşallah

O zaman bilemiycem ki ben şimdiye kadar 4 kez çatlama iğnesi vuruldum 4 unde de 14-15 günde oldum.
Ama neden evdeki teste var gözüküyor anlamış değilim doktorum 4 yumurta birden oluşmuş ıyi gelişmiş ve çatladı dedi ama yine sonuç hüsran

Ama neden evdeki teste var gözüküyor anlamış değilim doktorum 4 yumurta birden oluşmuş ıyi gelişmiş ve çatladı dedi ama yine sonuç hüsran
Idrar testi çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Kuruma çizgisini benim de çok hamilelik sanıp sevindiğim oldu ya da çok açık pembeyi ..kan garanti ama..

Back
X