Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar hic arabizda hamile olup ilk ay tabi adet olan var mi. Yani hamileymis ama adet oldugu icin hamile olmadigini sanmış olan. Teorik olarak mümkün diyolar ama gercekligi ne kadar?
9ay boyunca adet olan arkadasim vardi benim. Ama tabi normal adet gibi olmuyomus. Daha az ve daha kisa oluyormus. Bazisida lekelenme seklinde oluyormus.
9ay boyunca adet olan arkadasim vardi benim. Ama tabi normal adet gibi olmuyomus. Daha az ve daha kisa oluyormus. Bazisida lekelenme seklinde oluyormus.
Merhaba benim bu ay öyle oldu. Normal kanama geldi, diğer adet dönemimde fazlaydı bu ay normal adet geçirdim. 10 gün oldu adet devam etti. Ben başka şeylerden suphelendim , annem dedi Bi test yap, mümkün değil dedim. Yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi de beta hcg düşük 368 bakalım ne olacak. Yani hem adet hem hamilelik oluyormuş