Hamile olup bebeğin kalbi durması.

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Bebeğin kalp durması ile ilgili hareket etmenin bir ilgisi varmıdır? Yani anne kendini çok yordu diye bebeğin anne karnında kalbi durabilir mi? Sıkıntılı gebeliklerde doktorlar istirahati öneriyorlar.daha evvel gebeligimde birşey olmaz diye çok yürüdüm tatile gittim gezdim fazla aktiftim.11.haftada birden kalbi durdu.bazen dikkat etmedim diye kendimi sucluyorum.bazen çevremde 9 ay yatarak gcirdim gebeligimi riskliydi diyenler oluyor.kafama takılıyor çok dikkatmi etmeliyiz diyorum.

Hayır alakası yok bende yaşadım maalesef
Ha kanama olur doktor dinlen der düşük olur o farkı ama kalbinin durması sizinle alakalı değil

kendinizi suçlamayın. 9 ay yatarak hamilelik çok ekstrem durumlar için geçerli. gezdiniz ettiniz diye bebeğin kalbi durmaz.

Yatarak gebeligini gecirenler dusuk riski olanlar canim. Kanama olmasin diye. Ama bebegin kalbinin durmasi plesanta tansiyon veya bebekte bi anomali varsa oluyor. Bende cok geziyorum ki doktorum bana yuruyus oneriyor zaten. Bosuna uzme kendini

Ablanızda mı hareketli geçirmişti? Şimdi bebeği oldumu peki?
Hayir canim ablam sadece ise gidip geliyordu tek aktivitesi ise gitmekti ama o kadar stresli ve sinirli hamilelik gecirdiki bide tansiyonu vardir cikiyordu surekli zaten bebegin dogucagi gun bebegin kalbi durmustu 2sene sonra cocugu oldu

Benim abimin eşininde
9 aylıkken evde suyu geldi doğum yapıcak sandık hastaneye getirdik ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş çok üzüldük annenin psikolojisi zaten tamamen muaf hale geldi birde ziyarete gelen insanlar resmen kadını suçladı kendini daha kötü hissetti sende hiç yatıp dinlenmedin dediler neymiş okula gidip gelmekten yorulmuş bebeğin kalbi durmuş kadının ikiz kızları var bir evi var hamile diye 9 ay yatamaz ki tabi ki mutfak alışverişine yada okula gidicekti son aylarında bacak agrıları olunca annem ve bende gittik ama insanlar öyle bir konuşuyor ki suçlu hissediyorsun kendini hep bilinçsizlikten bunlar agzı olan konuşuyor.

Çok saygısız insanlar var. Acı nedir, acı çekene nasıl davranılır hiç bilmeyenler var

abimin eşinin durumu ben daha iyi anliyorum..
çünkü ben 8 ayllıkken bebegimi kaybettim 4 yıl önce..
milletin dedikleri dehşet vericiydi.
çok hissetmedin mii
yok anlayamadin mi
yok bla bla..
ben her defasinda ağlıyordum..geçmiş olsuna gelenleri görmek istemiyorum.
bebegim oldu görmeye gelen oldu mecbur kabul ettim. çok zoruma giden oydu..
istemiyordum..
şimdi gitmiyorum.. sevmiyorum o trip insanlari yüzümde karşı küçük düşürenleri komşu olamaz olmaz.. kaynanam ediyor.

Aynen birde o var nasıl anlamadın doktora gitmedin mi hiç sanki dağ başında yaşıyoruz bilmiyoruz doktor nedir malesef insan halinden kimse anlamıyor.

Ben gebeliğimi öğrendikten sonra nerdeyse 1 ay düşük riski nedeni ile yattım.hiç bir iş yapmadım. Ama maalesef geçen hafta 7.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtj oldum. Ben de tam tersi bu kdar yatmanın doğru olmadığı kanısındayım artık. Üzme kendini diyorlar ben de sana aynısını söyleyebilirim elbetteki biliyorum yaşayan bilir çok üzülüyorum hala. Bundan sonra gerekli tüm test ve tahlilleri yaptıktan sonra inşallah yeniden bebeğe niyetleneceğim. Rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim..demekki yatsanda çok hareket etsende olacak ne ise o oluyor.

Kızlar 6+3 haftalık hamileyim. Geçen hafta keseyi ve içerisinde yolk sac kesesini gördük. Güzel sorun yok dedi doktor. Sonra bulantılarım başladı iki gün kustum falan birden kesildi bulantılar. Korku girdi içime acaba kalbi mi durdu. Kontrolüm cuma günü ama içim içimi yiyor. Başına böyle bişey gelen var mı?

Cnm bende böyle bi konu açmıştım hatta girip orayı okuyablirsin herkes norml olduğunu yazmış..bende de öyle oldu ama bebeğim iyi şimdilk..

Tam o haftalarda ben de öyle olmuştum ama bi sorun yoktu, nasılsınız şimdi, nasıl gdiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…