hamile olup da dis curugu olan bayanlar yardim Lutfen!!

Bigwonder

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
72
0
16
İstanbul
Merhaba Hanimlar
oncelikle herkese hayirli bir dogum,saglikli bir gebelik diliyrm:)
ben sorunm su.10 haftalik hamileyim ve ogrendimki kanal tedavisi gerekn dis curuklerim var.:( cok korkardim zaten disciden simdi iice korkuyorum.Acaba bunum bebegime zarari var mi? dogumdan.sonra,tedavi olmm bebek icim tehlikeli olur mu?

merhaba hanimlar
ben sorunm su.10 haftalik hamileyim ve ogrendimki kanal tedavisi gerekn dis curuklerim var.:( cok korkardim zaten disciden simdi iice korkuyorum.acaba bunum bebegime zarari var mi? Dogumdan.sonra,tedavi olmm bebek icim tehlikeli olur mu?

valla canım benım 20 lık dısım curumus tum agzımı enfekte etmıs butun dıs etlerım sızlıyodu dıs cı tedavı yapamam dedı dr un antıbıyotık yazsın dedı dah dun bıtırdım antıbıyotıgı .tedavı olmıycam sımdı ıyıyım .dısın curukse gebelıkle beraber acayıp artıyo dıs sorunları demıslerdı de kulak asmamıstım bak sımdı antıbıyotık ıcmek zorunda kaldım .dr una danıs derım ben dogumcuna yani

Merhaba Hanimlar
ben sorunm su.10 haftalik hamileyim ve ogrendimki kanal tedavisi gerekn dis curuklerim var.:( cok korkardim zaten disciden simdi iice korkuyorum.Acaba bunum bebegime zarari var mi? dogumdan.sonra,tedavi olmm bebek icim tehlikeli olur mu?

Kadın doğum doktoruna sorarsın elbette ama ben de bildiklerimi yazayım dedim. Benim de başıma geldi implant yaptırmıştım ve dişin takılma zamanı gelmişti yine iğneli bi operasyon olacaktı. Daha üç aylık yoktu bebeğim ve bekledik çünkü ilk haftalarda yasakmış. Diş hekimim hamilelere 3 ila 6 ay arasında diş çekimi bile yapabiliyoruz dedi. Ben şu an beş aylık hamileyim ve doktorum bundan bir ay sonra sana pek bir şey yapamicam dişlerine iyi bak diyor:)
sen yine de doktoruna danış mutlaka.
Geçmiş olsun

Back
X