hamileyim disim sis yardim edin..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kizlar 8 haftalik hamileyim disim curuk degil ama birden agrimaya basladi..
yanagim sis herseyi yaptim ilacta icmm.
Hamilelikte dis agrisi nasil gecer...
yardim edin lutfen....

DRa git canım eltim hamile çektirdi bile dişini iltihap bebeğe daha çok zarar veriyormuş

canim saglikla kucagina al ins bebisini ve de gecmis olsun diyeyim.
doktora gittin mi?
cunku baska turlu gecmez arkadasiminda hamileyken disi agriyip sismisti antibiyotik ve agri kesici vermisti dusuk dozda bebege zarari olmayanlardan tabi hemen gecmedi 3gun falan katlandi aciya biz cozum bulamamistik baska ins sen bulursun.

Doktor danismadan ilac kullanmayin, bebege zarar verebilirsiniz, hemen doktora gidin onlar gerekeni yaparlar...:ssz:

canim saglikla kucagina al ins bebisini ve de gecmis olsun diyeyim.
doktora gittin mi?
cunku baska turlu gecmez arkadasiminda hamileyken disi agriyip sismisti antibiyotik ve agri kesici vermisti dusuk dozda bebege zarari olmayanlardan tabi hemen gecmedi 3gun falan katlandi aciya biz cozum bulamamistik baska ins sen bulursun.
Yurt disindayim doktor guvenebilecegimiz yok bnde bu agriyla ne ypcgmi sasrdm..

şiş için geçerli olur mu bilmiyorum ama ağrıyan yere karanfil koyarsan ağrıyı dindirir.
iki dişin arasına zeytin koy bekle biraz öyle de geçici olarak geçer ağrısı.
ilaç da tavsiye edebilirdim ama hamile olduğun için bir şey diyemiyorum canım.
doktora git büyük ihtimalle antibiyotik tedavisine başlar.

geçmiş olsun
diş etin şişmiş sanırım
yumuşak bir fırça birde tr de colgate diş eti saglıgı için macunu ve suyu var
hatta bu grubun diş fırçasıda var onları bulabilirsen çok rahatlatıyor ama yurtdışında var mı ki

peki hamilelik kontrolleri icin gidecegin bir doktor yokmu danismak amaciyla sor bence.
corek otu olumden baska her derde deva derler birde onu dene bakalim ins ii olur...

Back
X