Hamile olup da hiç akıntısı olmayan var mı? 23. Haftalık hamileyim 2 haftadır hiç akıntım olmadı normal mi?

Cipsssyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
9
2
6
44
23 haftalık hamileyim yaklaşık 2 haftadır hiç akıntım yok bunu yaşayan var mı bu durumdan dolayı sıkıntı yaşayan var mu dönebilirseniz sevinirim

23 haftalık hamileyim yaklaşık 2 haftadır hiç akıntım yok bunu yaşayan var mı bu durumdan dolayı sıkıntı yaşayan var mu dönebilirseniz sevinirim
Merhaba, oncelikle tebrik ediyorum saglikla gelsin bebeginiz. Kizima hamile kaldigimda hic akinti yasamadim aksine hep kuruydum ve cok rahat bir gebelik gecirdim. Herkesin bunyesi farkli tepki veriyor. Baskalari sunlari yasiyor ben niye yasamiyorum deyip kendinizide bebeginizide kasmayin. Keyfini cikarin hamileligin saglikli dogumlar dilerim.

çok teşekkür ederim beni de rahatlattınız saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…