Hamile olup da midesi bulanmayan anneler ;

Edelim canım.. Ben 9+5 haftalığım.. Şimdiye kadar hiç bulantı yaşamadım.. Ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacağım.. Maşallah diyelim..

21 haftalık hamileyim su haftama kadar hic migdem bulanmadı :)) 17 ci haftama kadar ekşi yedım 17 den sonrada deli gibi tatlııı :)

Oğlumda hiç bulanmadı kızımda baya bulandı kızım biraz nazlı olacak galiba :)

Aynı şekilde 5+1 günlük şuan.Hiç problem yaşamadım çok şükür.Sadece deli gibi ekşi şeyler istiyor canım.Çiğ köfte,turşu,sarımsaklı yoğurt.Nefret ederdim üstelik bütün bunlardan.

Bende 7+5 haftaligim, midem bulanmiyor cok sukur ilk hamileligim :) allah bozmasin insallah, bu arada cig kofte yiyen arkadas etsiz olmasina dikkat ediyosun umarim cig et bebegi dusurur aman dikkat!

Allah analı babalı büyütsün inşallah :) canın ne cekiyordu ve en önemlisi erkek olacağını hissediyormuydun?

:D dedıgım gıbı 17 cı haftaaya kadr hep tursu limon bol limonlu salatalar yedım sonra deli gibi çikolata tatlı şekerli seyler istedi ve halende istiyor canım :D belirli seylerı yok erkek olacagını hıssetmedım aksıne ıcımden gecen kızdı ama pipisini görünce deli gibi mutlu oldummmmm <3

:D dedıgım gıbı 17 cı haftaaya kadr hep tursu limon bol limonlu salatalar yedım sonra deli gibi çikolata tatlı şekerli seyler istedi ve halende istiyor canım :D belirli seylerı yok erkek olacagını hıssetmedım aksıne ıcımden gecen kızdı ama pipisini görünce deli gibi mutlu oldummmmm <3

AY CANIM YAA :) maşallah maşallah... dua etde bende tutusunu göreyim zamanı gelince o kadar cok istiyorum ki Tabi en önemlisi sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun da gerisi çok önemli değil gerçi..

Back
X