Hamile olup gebeligi idrar testinde cikmayan var mi?

ozey2506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
1.028
123
123
Kizlar bugun itibariyle adetim 4 gun gecikti onceki gun idrar testi yaptim tek cizgi cikti ama benim 3-4 gundur midem bulaniyor ki daha evvel midemin bulandigini hic bilmem birde goguslerim sisti acaba idrar testleri mi yanlisi yada gec dollenme felan mi var mide bulantim olmasa umursamayacam da
Acaba kan mi versem ki

canım benim yengemde oldu idrar testi yaptı negatif çıktı kan testinde pozitifi gördü hatta şimdi doğum bile yaptı

ben idrar testi yaptığımda çok silikti adetime üç gün vardı ertesi gün kan testi yaptırdım 33 çıktı üstelik çok pahalı bir test değildi yaptığım test çubuğu yani diyeceğim şu ki erken gebelikte bile az da olsa idrar testinde belli oluyor ama tabi istisnalar illa ki vardır hiç belli olmaz mide bulantısı için çok erken piskolojik olabilir:44:

slm bence kan testi yaptır. benimde hastanede yaptırmama rağmen idrarda çıkmadı aynı gün 4 saat sonra yaptırdığım kan testimde hcg 133 çıkmıştı ve bende adet gecikmemin 4.günü ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…