hamile olup hic belirti yasamamak...

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 5 6 haftalik hamileyim. Daha ultrasona girmedim bebegimi gormedim haftaya insallah. Bende hic bi belirti yok sık wc ve gogus agrisi disinda. Bu normal mi? Neden mide bulantisi bas donmesi fln olmuyo? Kabizlikta yok bende hatta ishal bile oluyorum yani... benim gibi olan var mi?

Siz çok erken başlamışsınız bi sakin olun dua edin mide bulantınız hiç olmasın inanılmaz zor bişey benim 8. Haftada başladı yani kendinizi boş yere germeyin

Siz çok erken başlamışsınız bi sakin olun dua edin mide bulantınız hiç olmasın inanılmaz zor bişey benim 8. Haftada başladı yani kendinizi boş yere germeyin
Aslinda cok rahat ama bi sorun olcak korkusu var o yuzden yani
DAHA COK YENİ 9.HAFTALARDA BAŞLAR MUHTEMELEN
Eger boylede saglikliysa hic belirtim olmasada olur

Masallah kuzuyaa. Insallah cnim benm ilk gebeligim bide tiroid hastaligm var ilaclarmi düzenli aliyorum ama insan yinede tedirgn oluyo :) aile hekiminede gidicem acaba orda ultrason var mi ki
benimde ilk gebelik aile hekiminde ultrson yok kadın doguma gitmelisin hem orda ultrsnda muayene eder inceler güzelce

hemen hemen aynı haftadayız galiba bende daha gitmedim doktoa sadece kanda çıktı ve bekliyorum birkaç güne gidicem.
bende de sadece göğüs ağrısı ve uyku hali dışında hiçbişey yok şuan . inş böyle gider bulantı olmasa ne güzel olur :)

Aynen bulantisiz hamilelik cok iyi olur :) ben persembe gidicem ultrasona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…