Hamile olup hiic belirti yaşamayanlar,kusma,bulantı,koku

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
Arkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?
Canim hic alakasi yok bence, şansli azinliktansin iste ne güzel ;)
Zaten bi sorun olsa doktorun söylerdi. Bence işin keyfine var ;)

Öncelikle teşekkürler Esralhan Esralhan İkili test falan yaptiracagiz önümüzdeki hafta insan illa ki endişeleniyor bu tarz duyumlar daha çok etkiliyor. İnş bebeklerimiz bedenen ruhen sağlıklı olurlar hayat boyu

Öncelikle teşekkürler Esralhan Esralhan İkili test falan yaptiracagiz önümüzdeki hafta insan illa ki endişeleniyor bu tarz duyumlar daha çok etkiliyor. İnş bebeklerimiz bedenen ruhen sağlıklı olurlar hayat boyu
Amin canim amiin:nazar:
İnşallah temiz çıkar testin canim ;) cinsiyet belli mi?

Kesinlikle çok şanslı olan azınlıktasınız keyfını sürün herkesın dedıgı gıbı bende 11 haftalık gebeyım 3. Olcak nasip olursa ama çok çok zorlanıyorum hatta sizin gibi olanlara şaşırıyorum bızde bır anormallık var falan dıye gülüyorum ara ara ayrıca bütün gebeliklerım refluyle ve bulantılarla gecıyor bırı de seyir degıstırmıyor yanı

Esralhan Esralhan inşallah canım :) hayır henüz belli olmadı belki bu hafta söyler doktor hep düşük tehdidim vardı artık güzel şeylerde duyayım
tatlialirim tatlialirim evet maşallah diyeyim kendime, güzeldi de etrafta bir kaç arkadaş ben kusmayinca endişeleniyorum sağlıklı gebelik belirtisi diyince bu sever bir duygu karmaşası yaşadım :)

Ne kadar şanslısınız bi bilseniz. Hayattan tamamen kopmuş durumda sizlere imreniyorum ve hepimize sağlık diliyorum...

elfmam elfmam o zaman Allah yardımcıniz olsun gerçekten. Hele evde 2 çocukla birlikte daha da zor olsa gerek :s ama sonunda içine çekeceğin koku herşeye değer :)

bitterrcikk bitterrcikk evet Allah var kusma bulantı konusunda şanslıyım ama hep düşük tehlikesi var baştan beri o yüzden fizyolojik olarak rahat olsam da inan psikolojik olarak hep bi gel git.. keşke düşuk tehlikem olmasaydida bulantım olsaydı :(

elfmam elfmam o zaman Allah yardımcıniz olsun gerçekten. Hele evde 2 çocukla birlikte daha da zor olsa gerek :s ama sonunda içine çekeceğin koku herşeye değer :)
Aynen Can'ım ama senınde dusuk tehlıen varmış annelık zor mıde bulanmasa bıle bı sekılde sınanıyoruz ıste teşekkür ederım rabbım senınde bebısını kucagınaalmayı nasip etsen sağlıkla ınsallah

Amin elfmam elfmam Allah razı olsunevet imtihan dünyasi diye boşuna dememişle..inş bekleyen, isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip olur.

bitterrcikk bitterrcikk evet Allah var kusma bulantı konusunda şanslıyım ama hep düşük tehlikesi var baştan beri o yüzden fizyolojik olarak rahat olsam da inan psikolojik olarak hep bi gel git.. keşke düşuk tehlikem olmasaydida bulantım olsaydı :KK43:
Canım Allah yardımcımız olsun herkesin derdine çare olsun inşallah tüm varlığımızla tüm saf ve iyi duygularımızla evlat istiyoruz Allah da bize yardım eder inşallah. Annelik ne zor ve ne eşsiz

34 haftaya girmek üzrreym hamılelğimde hiç.bir sıkıntı yaşamadm ne bulantı ne kusma eski hayatıma devam ediyrm hala cok.şükür bütün testlerde yapıldı bebegmde hiç.bir sorun yok rahat olun bünye meselesi

bende de çok şükür bi kez bile kusma, bulantı, koku hassasiyeti olmadı. ikili testim de yeni yapıldı, sonuçlarında bir sıkıntı yok. bu belirtilerin herkeste olması şart değil, her kadının hamileliği aynı değil. bu gebeliğinizde yaşamadığınız belirtileri diğer gebeliğinizde yaşayabilirsiniz de.

benim annem örneğin bana hamileyken hemen anlamış, sürekli aşermiş, kusmaları çok olmuş, 25 kilo almış. kardeşime hamileyken 3 aylık olana kadar anlamamış adet görmeye devam ettiği için, hiç aşermemiş, kusma bulantı olmamış ve 11 kilo almış. ayrıca ben 10 aylık doğmuşum, kardeşim 8 aylık.
yani çok farklı iki hamilelik ve ikimizin de sağlık sorunu olmamış çok şükür.

endişelenmeyip tadını çıkarın bu durumun, sanırım gerçekten şanslı bi grubuz. allah herkese zorluklarını kolaylıkla atlatmayı, hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah...

Oh ne güzel valla keyfini çıkar bnce hiiiç lorkma. Bn ilk kızıma hamileyken ne kusma ne baş dönmesi ne tiksnme yani hamilelkle ilgli ne varsa hiç birini yaşamadm.bi 7.ci ayda kustum o da üşütmüşüm onn için dhda kusmadım. Smdi 6 aylık oğluma hamileym ilk başlarda yemek pişiremiyodum kızartma yapaym hemn tuvalete. Snraki aylarda mide bulantısı baş gösterdi.suan 6 aylık hamileym hala mide bulantm var. Çok zor yiyorm yemk. Meyve ve abur cubur agrlklı yiyrm bide baskasınn yaptgı yemegi yiyrm :) yani hiççç canını sıkma ve o durumun keyfni çıkar tersi dha kötü inan.sağlkla al kucagına inşaAllah :))

Bnm gbi belki ikincide yasarsın sende :) bn dolu dolu ilkinde yaşamdklarmı smdiki hamileliğimde yasıyrm :)

bitterrcikk bitterrcikk amiiiin canım
S serpil_89 çok teşekkür ederim içime şu serpiyorsunuz 1gece 1gece Allah razı olsun uzun uzun açıklamassin insan birinci ağızdan duyunca gerçekten bir oh çekiyor çok teşekkürler T Tutimpoyraz cinsiyetini henüz öğrenmedim eğer kızım olursa hemen teori geliştirmemiz lazım kusma falan varsa erkek, yoksa kız olabilme ihtimali var diye:)) buraya yazacağım tekrar öğrenince :) çok teşekkürler desteğin için. Allah banada nasip etsin inş hem bu bebeği hem ikinciyi

bitterrcikk bitterrcikk amiiiin canım
S serpil_89 çok teşekkür ederim içime şu serpiyorsunuz 1gece 1gece Allah razı olsun uzun uzun açıklamassin insan birinci ağızdan duyunca gerçekten bir oh çekiyor çok teşekkürler T Tutimpoyraz cinsiyetini henüz öğrenmedim eğer kızım olursa hemen teori geliştirmemiz lazım kusma falan varsa erkek, yoksa kız olabilme ihtimali var diye:)) buraya yazacağım tekrar öğrenince :) çok teşekkürler desteğin için. Allah banada nasip etsin inş hem bu bebeği hem ikinciyi

Benim de hiç bir Belirti yok bakalım cinsiyet ne olacak

vallahi benimde yok ya hatta hamile olduğumu bile hissetmiyorum belkide 5 buöuk haftalık olduğu içindir yani daha çok yeni

Back
X