Hamile olup hiic belirti yaşamayanlar,kusma,bulantı,koku

normalde araba tutar, tele bile bakamam.. ama hamilelikte hiç miğdem bulanmadı, iştahım kapanmadı aksine ilk aylar hele acayip iştahlıydım, herşey yolunda gidiyor şükür :anne::anneadayı:

Arkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?

Bende 7.haftadayım canım hiç kusma olmadı, bi kaç sabah hafif bulantım oldu ama hemen geçti. Koku hassasiyeti de yok. İnşallah hiç olmaz :)

Arkadaşlar yaklaşık 3 aylık hamileyim şimdiye kadar bir kez bile kusmadim,koku hassasiyetim olmadı.bazi arkadaşlar sağlıklı gebelikte kusma bulantı bu tarz şeyler olur deyince içime bi kuşku düştü acaba sağlıklı değil mi bebeğim diye;( sizin bildikleriniz,düşünceleriniz neler?

Bende aynı şekilde en ufak bir bulantı baş dönmesi , kusma , tiksinti , hassasiyet olmadı hiç anlamadım bile şans eseri test aldım ve pozitif çıktıktan sonra dr a gıttım ve 3.5 haftalık gebe olduğumu söyledi kan testleriyle de netleştirildi lakin ben bunu dile getirdim ileriki haftalarımda hiç bir belirti yoktu diye hala da yok maşallah diyelim , dr um gülümsedi ve şanslı kişilerdensin keyfini çıkar dedi =) yani sıkıntılı bir durum değil bulantı , kusma vb nin olması veya olmaması ,,(=

benimde ilk bebeğimde olmamıştı hiç bulantım falan Allaha şükür oğlum sağlıklı.. ikincide kusma yok ama maşallah bulantının hasını yaşadım :KK48:

Back
X