hamile olup kanda çıkmayan var mı?

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
bugün 42. günüm hala adet olmadım, geçen hafta test yaptırdım 0 çıktı, sonra arkadaşımın yanında doktora gitmiştim ona anlattım doktor bi daha bakalım bazen geç çıkar dedi ben istemedim. ilk defa böyle bişey duydum. 2 kerede ultrasona girdim. :26:

Ben 2 buçuk yıllık evliyim. eşim başlarda bebek hiç istemedi. ama şimdi o da istiyor. bu arada ben 32 eşim 36 yaşındayız. denememizi yaptık. ayın 18 'nde. benim periyodum 28 gün ve 29 mayıs da hastalanmam gerekiyordu. bugün ayın 6'sı ve ben 9 gün geciktim. dün kan testi yaptırdım negatif ama hala hastalanamadım. moralim çok bozuk bu bebeği çok istiyorum. acaba kan da çıkmasa da hamile olma ihtimalim sürüyor mu sizce

bu arada her şey düzelir mi umarım hamilesindir. dr. öyle dediğine göre bir umut var bence

bana saçma geldi dediği, hamile olmak istemiyorum şimdi, ilk bebeğim erken doğduğu için buda öyle olur diye korkuyorum. anlamadım havalardanmı neden böyle oluyo, bide antibiyotik kullanmıştım belki ondandır. sen yaptırcanmı bir daha test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…