hamile olup olmadığımdan emin değilim

silaykt1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
1
0
1
26
merhaba arkadaşlar üç dört defa birliktelik yaşadık bebek için ama emin değilim olup olmadığım dan ayın 1 de adet oldum bittikten 6 gün sonra oldu nasıl anlayabilirim hiç bir fikrim yok

İdrar ve kan testleriyle?

KAN TESTİ YAPABİLİRSİN MESELAA ?

merhaba arkadaşlar üç dört defa birliktelik yaşadık bebek için ama emin değilim olup olmadığım dan ayın 1 de adet oldum bittikten 6 gün sonra oldu nasıl anlayabilirim hiç bir fikrim yok
Bu bilinçsizlikle olmayın zaten, biraz kadın bedeni nedir üreme nedir vs okuyun araştırın . Anneannemin çocukluğunda yaşamıyoruz şu ikilemde kalalım

Bu bilinçsizlikle olmayın zaten, biraz kadın bedeni nedir üreme nedir vs okuyun araştırın . Anneannemin çocukluğunda yaşamıyoruz şu ikilemde kalalım
Boşuna burada değil herhalde öğrenmek istiyorki burada yoksa boşuna yazmadı herkes kendi kendine okuyarak değil insan sorarak da öğrenmek ister siz çok bilinclisinz ki uslubunuz berbat siz önce üslubu ogrenin sonra başkasının bilincsizligini konuşun....

Sen sana yazılan aptalca yazılara bakma buradan sor sorustur oku kendinle alakalı öğrenmek istediğin herşey burada ki kadınların tecrubelerinde ....uslupsz kendini bilmezleri de sakın ha takma

Merhaba en son 1 inde adet görduyseniz şuan hamilelik için çok erken en az 15 gün daha bekleyip evde test yapabilirsiniz

Back
X