Hamile olupta ameliyata giren var mı (genel anestezi altında )

elifsle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
3
0
6
32
Yaaa ben yeni öğrendim hamile oldugumu ve doktor bana şubatta ameliyat kararı verdi kbb de ameliyatim var bunu doktorun yanına gittigimde bilmiyordum ameliyat genel anestezi altında yapılacak bebeğe sorun olur mu

Yaaa ben yeni öğrendim hamile oldugumu ve doktor bana şubatta ameliyat kararı verdi kbb de ameliyatim var bunu doktorun yanına gittigimde bilmiyordum ameliyat genel anestezi altında yapılacak bebeğe sorun olur mu

Sanmam bisey olacagini olsa yapmazlar.3.ayda banada narkoz verildi rahim agzi dikildi dert etmeyin bosuna.5yasindaki kizimdada dikildi rahim agzi sorun yok.bosuna strese girmeyin odaha zararli bebege cunku

0
Sanmam bisey olacagini olsa yapmazlar.3.ayda banada narkoz verildi rahim agzi dikildi dert etmeyin bosuna.5yasindaki kizimdada dikildi rahim agzi sorun yok.bosuna strese girmeyin odaha zararli bebege cunku
Doktor da bilmiyor o bana gün verirken ne ben ne o biliyordu sekreteri ameliyatı erteler doktor dedi

Merhaba kizlar 7 aralikta dusuk yaptim.9 ocakta 10 dk lik anesteziyle endoskopi yapildi midemde reflu oldugu icin.ve bugun hala adet gormedigim icin idrar testi yaptim ve cat diye iki cizgi cikti.anestezi aldigim icin cok korkuyorum yarin dr a gidicem ama icin hic rahat degil :(

Back
X