Yaklaşık 2 aylık hamileyim ve inanın bir kez bile ne bulantı ne kokulara karsı hassasiyet ne de tiksinme olmadı. Genelde düşük olacağı zaman bu belirtiler olmuyormuş. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Baktırdım bebeğin kalbi atıyor. Ha bir de kacıncı ayda karnım büyümeye başlayacak?
Yaklaşık 2 aylık hamileyim ve inanın bir kez bile ne bulantı ne kokulara karsı hassasiyet ne de tiksinme olmadı. Genelde düşük olacağı zaman bu belirtiler olmuyormuş. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Baktırdım bebeğin kalbi atıyor. Ha bir de kacıncı ayda karnım büyümeye başlayacak?
şuan beni de tedirgin ettin benim çok yeni 4+1 şuan ama hiç bir belirti yok sadece sık tuvalete gidiyorum ama su içmini arttırdım çok umarım sağlıkla kucağımıza alırız
6 ncı aya giricem hala kusmadım midem bulanmadı çokta sağlıklı bebem var kendine evham yapma içini ferah tut. Karın büyümesi de tamamen senin vücuduna özgü bir şey iç karnın geniş mi değil mi bilemeyiz benim daha yeni büyümeye başladı o da hala kilo almışım gibi duruyor .
Merhaba bir sorum olacaktı benim reglim 7 gün gecikti ama hiçbir belirtim yok hani derler ya adet ağrısıyla hamile kalınca yaşanan ağırlar aynıdır diye ama benim ne kasiklarim ne de göğüslerimde hiçbir ağrı yok normalde regl olmadan 4 5 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar siz nasıl öğrendiniz. Test yapmak istemiyorum defalarca test yaptım önceleri bu ay yapmaya korkuyorum bu sefer de hamile kalmadıysm.
Merhaba bir sorum olacaktı benim reglim 7 gün gecikti ama hiçbir belirtim yok hani derler ya adet ağrısıyla hamile kalınca yaşanan ağırlar aynıdır diye ama benim ne kasiklarim ne de göğüslerimde hiçbir ağrı yok normalde regl olmadan 4 5 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar siz nasıl öğrendiniz. Test yapmak istemiyorum defalarca test yaptım önceleri bu ay yapmaya korkuyorum bu sefer de hamile kalmadıysm.
Ay ne olur saçmalamayın, ne alakası var düşükle. Allah size bir şans vermiş, tadını çıkaracağınıza kendinize eziyet ediyorsunuz. Vücudunuz gebeliğe ne güzel uyum sağlamış. Gözünüzü seveyim sağa sola bir şeyler sorup, acayip şeyler okuyup asabınızı bozmak yerine mutlu olun. Bunu kafanıza takip kendinizi strese sokarsanız ancak o bebeğe zarar verir. Karnınızın büyümesine daha çok var. Ben 6. ayımdayım daha şimdi görenler “aa hamile misin” demeye başladı.