Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16+6 hamilelik nasıl geçiyor sabah bulantıları falan var mı benim o haftalarda başlamıştı şimdi daha rahatım tabiMerhaba
6+5 bugün sizinki
Maşallah siz riskli zamanı atlatmissiniz darısı bana inşallah16+6 hamilelik nasıl geçiyor sabah bulantıları falan var mı benim o haftalarda başlamıştı şimdi daha rahatım tabi
Şeker dene şeker mideyi daha rahatlatıyor ben sizin zamanınızdayken çok kusuyordum o yüzden önce istifra edip yemek yiyordum sabah kalktiginiz gibi şekerle bastırıp hemen kahvaltı yapabilirseniz rahat olur sanırım ben yiyemiyordum hemenMaşallah siz riskli zamanı atlatmissiniz darısı bana inşallah
Sadece midem kaziniyor sabah uyandigimda ama çok fena
Ekmek bişi alıyorum ama yok geçmiyo
İnşallah çok zorlanmadan atlatırsınızMaşallah siz riskli zamanı atlatmissiniz darısı bana inşallah
Sadece midem kaziniyor sabah uyandigimda ama çok fena
Ekmek bişi alıyorum ama yok geçmiyo
Tm denerim bende bulantıya taktım aklımı önceki dusuklerimde bu haftada olmuştu bulantı baslamamisti bunda korkuyorum yine bisimi olacak diye hergun uyandığımda yine başlamadi bulantı diyorumŞeker dene şeker mideyi daha rahatlatıyor ben sizin zamanınızdayken çok kusuyordum o yüzden önce istifra edip yemek yiyordum sabah kalktiginiz gibi şekerle bastırıp hemen kahvaltı yapabilirseniz rahat olur sanırım ben yiyemiyordum hemen
Tm denerim bende bulantıya taktım aklımı önceki dusuklerimde bu haftada olmuştu bulantı baslamamisti bunda korkuyorum yine bisimi olacak diye hergun uyandığımda yine başlamadi bulantı diyorumdaha gitmedim doktora belki ulturasonda bebek küçüktür bu 6+5 benim adet tarihime göre
Aman inşallah kusmasam kolay atlatırsınız öyle kötü düşünmeyin benim ilk hamileliğim ilk baslarda günlerden gelen korkum vardı hala da var kötü dusunmeyelim ki olmasınSonra diyorum bir sıkıntı olsaydı kendini gösterirdi ya leke ile yada göğüs ağrısı geçerdi şuan halsizlik isteksizlik uyku isteği göğüste ağrı ve sık idrara çıkma var ha bide mide kazinmasi
Hayırlısı olsun artık
Biraz şımarık olcak galiba benim de öyle şu an hemen pıt pıt yapıyorSonra diyorum bir sıkıntı olsaydı kendini gösterirdi ya leke ile yada göğüs ağrısı geçerdi şuan halsizlik isteksizlik uyku isteği göğüste ağrı ve sık idrara çıkma var ha bide mide kazinmasi
Hayırlısı olsun artık
Amin inşallah cinsiyeti belli miMerhaba iyi akşamlar bizde tam 18 haftalık olduk şükür
Mide bulantisi bende yaşadım ama sukur atlattık sayılır baya azaldı.hepimize hayirli olsun bebisleri insallah
Evet belli erkek dedi aslında 12 hafta da kız demişlerdi ama sonra erkeğe donduAmin inşallah cinsiyeti belli mi![]()
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de kızım olcak rabbim kısmet ederseEvet belli erkek dedi aslında 12 hafta da kız demişlerdi ama sonra erkeğe dondu![]()
Sizin belli oldu mu?Amin inşallah cinsiyeti belli mi![]()
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallahEvet kızım olucak inşallah![]()
Amin. İnşallah evet ilk çocuğum duygular çok güzel ve özelmişRabbim hayırlı evlat nasip etsin insallah
İlk çocuğunuz mu?