Hamile Sohpet alanı 😂🥰

Aleyns

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
63
139
13
25
Hamilelik nasıl geçiyor kaç haftalığız

16+6 hamilelik nasıl geçiyor sabah bulantıları falan var mı benim o haftalarda başlamıştı şimdi daha rahatım tabi
Maşallah siz riskli zamanı atlatmissiniz darısı bana inşallah
Sadece midem kaziniyor sabah uyandigimda ama çok fena
Ekmek bişi alıyorum ama yok geçmiyo

Maşallah siz riskli zamanı atlatmissiniz darısı bana inşallah
Sadece midem kaziniyor sabah uyandigimda ama çok fena
Ekmek bişi alıyorum ama yok geçmiyo
Şeker dene şeker mideyi daha rahatlatıyor ben sizin zamanınızdayken çok kusuyordum o yüzden önce istifra edip yemek yiyordum sabah kalktiginiz gibi şekerle bastırıp hemen kahvaltı yapabilirseniz rahat olur sanırım ben yiyemiyordum hemen

Tm denerim bende bulantıya taktım aklımı önceki dusuklerimde bu haftada olmuştu bulantı baslamamisti bunda korkuyorum yine bisimi olacak diye hergun uyandığımda yine başlamadi bulantı diyorum daha gitmedim doktora belki ulturasonda bebek küçüktür bu 6+5 benim adet tarihime göre

Sonra diyorum bir sıkıntı olsaydı kendini gösterirdi ya leke ile yada göğüs ağrısı geçerdi şuan halsizlik isteksizlik uyku isteği göğüste ağrı ve sık idrara çıkma var ha bide mide kazinmasi
Hayırlısı olsun artık

Aman inşallah kusmasam kolay atlatırsınız öyle kötü düşünmeyin benim ilk hamileliğim ilk baslarda günlerden gelen korkum vardı hala da var kötü dusunmeyelim ki olmasın

Biraz şımarık olcak galiba benim de öyle şu an hemen pıt pıt yapıyor şımarık olcak ondandır

Merhaba iyi akşamlar bizde tam 18 haftalık olduk şükür
Mide bulantisi bende yaşadım ama sukur atlattık sayılır baya azaldı.hepimize hayirli olsun bebisleri insallah

Merhaba iyi akşamlar bizde tam 18 haftalık olduk şükür
Mide bulantisi bende yaşadım ama sukur atlattık sayılır baya azaldı.hepimize hayirli olsun bebisleri insallah
Amin inşallah cinsiyeti belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…