Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yssak ama özel hastanelerde yinede yapan var sezeryanZor olsa da normal dogum yapmanizi tavsiye ediyorum. Artik doktorlar cok mecbur kalmadikca sezeryan yapmiyorlar. Saglik bakanligindan uyari hitmis butun hastanelere. Epidural de cok cok nadir olsa da bazi riskler var. Evet normal dogum zor olabilir ama bebeginiz dogduktan sonra butun acilariniz sancilariniz bitiyor. Benim sancilarim 12 saat surdu yasadigimi bir ben bir allah bilir. Ama ikinciye de binsikinti cikmazsa normal dogum istiyorum.
Ablam 2 sezeryan yaptı maşallah özeniyorum yani 2 gün sonra ayaga kalktıBen normal doğum tercih edicem, bnce en sağlıklısı.. Tavsiye edrimzaten tum doğum şekillerinde acı oluyo, norml doğumda bunu sadece onden yaşıyosun...
Arkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
Normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum fakat Epidural doğum diye birşey ??? Bunu yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi benimle tşkler şimdiden![]()
Ben sipinal sezeryan oldum. Suyum geldi fakat suni sanciya rağmen acilmam olmadığı için sezeryan oldum. Pişman değilim zaten çok korkuyordum normalden. Ama normal yapan arkadaşlarım da memnunlar. Ikinciyi epidural istiyorum ben de bakalım hayırlısıArkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
Normal doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum fakat Epidural doğum diye birşey ??? Bunu yaşayan arkadaşlar paylaşabilir mi benimle tşkler şimdiden![]()
Ablam 2 sezeryan yaptı maşallah özeniyorum yani 2 gün sonra ayaga kalktı
bide bebeğinin sağlığını duşun bnce.. Sezeryanda gerçklşmeyen birçok olay gerçkleşiyo normal doğumda. Ve bunlar bebek açısından çok sağlıklı. İnternette biraz araştır istersen..Ablam 2 sezeryan yaptı maşallah özeniyorum yani 2 gün sonra ayaga kalktı
Braz öncede yazdm ablam sezeryan ile 2 doğm yaptı yani mis gibi okadar diyebilirim ömür boyu falan çekceğini sanmıyorum yani çoğu insan var etrafımda tanıdığm sadece kafam karısık cnkü daha önce suni sancı yaşadım düşük olmuştu 9saat çektim gözüm korktu o yüzden adrt sancılarımdanda bıkmıştım önceleri yani karısık haldeyimYerinizde olsam normal doğum tercih ederim . En fazla 2 3 saat sancı çekeceksiniz ondan sonra herşey bitecek. Sezaryanla yarım insan olacaksınız. Omur boyu çekeceksiniz . 2 3 saatlik sancıyı, Omur boyu cekecek olmaya tercih etmezdim .
ben ilk doğumumu normal ikinci doğumumu epidural normal yaptım.cok da memnunum tabi sancı çekmek zor bişey ama sonunda değiyor.Arkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
bu çok doğru kasmanın alemi yok 3. aydan itibaren uzun yürüyüşler yaptım doğumum kolay olsun diye nasipte sezaryen varmışBu konulara girmeye düşünmeye hiç gerek yok şu an daha 16.haftadasın,normal istersin sezeryan kısmet olur ya da sezeryan dersin haftalar geçtikçe normal daha yakın gelir ya da senden bağımsız doktor çeşitli nedenlerden sezeryanda karar kılar,akışına bırak
yeteri kadar araştırıyorum yaşayanlarında fikirleerini almak sadece mantıklıdır die düşünüyorumbide bebeğinin sağlığını duşun bnce.. Sezeryanda gerçklşmeyen birçok olay gerçkleşiyo normal doğumda. Ve bunlar bebek açısından çok sağlıklı. İnternette biraz araştır istersen..
Braz öncede yazdm ablam sezeryan ile 2 doğm yaptı yani mis gibi okadar diyebilirim ömür boyu falan çekceğini sanmıyorum yani çoğu insan var etrafımda tanıdığm sadece kafam karısık cnkü daha önce suni sancı yaşadım düşük olmuştu 9saat çektim gözüm korktu o yüzden adrt sancılarımdanda bıkmıştım önceleri yani karısık haldeyim
Valla baya oldu ilk kızı 4 yaşnda 2.kızı 4 aylık şuan ve 2 gün sancı çekti kalktı sofra kurdu yani biz zorla oturttuko nasıl olmuş de hele ikinci sezeryanımda iki güne kalkayım şıp diye
Ben yaşadım,kesinlikle önermem ağrı kesicilerin etkisi geçince ayakta duramadm 3 gün kalktikca beynimi ezdiler sanki sürekli yatar pozisyonda kalmak zorunda kaldım.genel anestezi olmadığıma binpişman oldumArkadaşlar merhaba sizlere sorum şu
vay canınaValla baya oldu ilk kızı 4 yaşnda 2.kızı 4 aylık şuan ve 2 gün sancı çekti kalktı sofra kurdu yani biz zorla oturttuk