Hamile ve doğum yapmış arkadaşlarım bakar mı ?

çok zormuş senin :KK43:
Canli canli kestiler ilkinde cok bagirdim. İkincisinde tutmadigini söyledim ve parmaklarimi oynattim ispat etmek icin o yüzden hemen genel yaptilar ama uyaninca vay halime o nasil bir aciydi..yogun bakıma aldıklarında ise kanamam fazla oldugu icin karnima bastirdilar sürekli. Yalvardim yapmayın diye. Acıdan insan bayilirmis onu anladım. Cok şükür bebegim 4 aylık oldu bile. İki sezeryan aralığım 20 ay belkide ondan zor geçti bilemiyorum.

Canli canli kestiler ilkinde cok bagirdim. İkincisinde tutmadigini söyledim ve parmaklarimi oynattim ispat etmek icin o yüzden hemen genel yaptilar ama uyaninca vay halime o nasil bir aciydi..yogun bakıma aldıklarında ise kanamam fazla oldugu icin karnima bastirdilar sürekli. Yalvardim yapmayın diye. Acıdan insan bayilirmis onu anladım. Cok şükür bebegim 4 aylık oldu bile. İki sezeryan aralığım 20 ay belkide ondan zor geçti bilemiyorum.

senin anestezi doktoru bence sıkıntılıymış, benimki çok ilgilendi, ilk sorduğunda acıyor hissediyorum dedim, bira daha bekledi, sonra yeniden sordu, o zaman tamam dedim ameliyat öyle başladı.
anestezi konusunda sorun yaşamadım.

geçmiş olsun çok

senin anestezi doktoru bence sıkıntılıymış, benimki çok ilgilendi, ilk sorduğunda acıyor hissediyorum dedim, bira daha bekledi, sonra yeniden sordu, o zaman tamam dedim ameliyat öyle başladı.
anestezi konusunda sorun yaşamadım.

geçmiş olsun çok
Sağol canim geçti gitti cok şükür. Rabbim evlatlarimiza sağlık versin inşallah.

Ya Allah askina ne bu sidik yaristirir gibi sezaryan dogumla normal dogumu yaristirmak.

Kimi sezaryan olana yarim insan demis kimi normal dogum yapti kocasi bilmem ne dedi demis.

Yapmayin ya hu kim nasil isterse oyle dogum yapsin. Hicbir taraf digerine birsey kanitlamak ona ustunluk kurmak zorunda degil.

Ben normal dogum cok istememe ragmen mecburi sezaryan oldum ama onemli olan bebegim saglikli sihatli kucagimda olmasiydi. Bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalimda ister normal olsun ister sezaryan. Takilmayin bu kadar.
ne güzel yazmıssın ilkokul çocuklarının kavgasına geldim sandım bi an senin yorumunu okuyunca hislerime tercüman olduğunu düşündüm.

Son düzenleme:
Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.
Arkadasim senle inatlasmiyorum yanlis anlama. Sadece anestezi doktorum ile konusmamizi soyledim.

Arkadasim senle inatlasmiyorum yanlis anlama. Sadece anestezi doktorum ile konusmamizi soyledim.
Yok canim yanlis anlamadim. Onlarin uygulamasi farkli olabilir tabi. Belki dozaji fazladir. Aman geldi gecti cok şükür. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin.

Merhaba canim. Normal dogumu mu epidural normal dogumumu tavsiye edersin. Arada cok fark var mi. Yani epiduralda daha az mi agri oluyor. Biraz anlatabilir misin? Hic fikrim yok bu konuda. Bende cok korkuyorum normal dogumdan..
Epidural bambaşka bişey tavsiye ederim hiç acı çekmeden doğurdum ben

Ilk dogumum normal ikinci dogumum plesantanin one gelmesinden dolayi sezeryan oldu. Aglayarak sezeryana girdim doktoruma yalvardim biraz daha bekleyemezmiyiz diye. Plesanta onde mumkun degil normal yapamazsin,bebek sıkıntıya girer dedi. Istmeye istemeyede olsa kabul ettim. Iki dogum seklide kolay degil ember. Ikisininde farkli zorluklari var. Ben dogumdan uc saat sonra uyusuklugum gecmeye basladigin da yurudum ama iki buklum yurudum. Elbette toparliyorsun yurudukce gaz cikisida saglandikca rahatliyorsun ama sezeryan dogum mecburi durumlarda tercih edilmeli bence. Yarim kaliyorsun olayi dogru degil. Ona asla katilmiyorum. Ama suda bir gercek insan bedeni normal dogum yapabilme kapasitesi ile dunya geliyor. Onemli olan saglik ve sorumsuz bir gebeligi normal dogum ile sonuclandirmak. Suan yine hamileyim ve doktorum mecbur Buda sezeryan dedi. Imkanim olsa ve mumkun olacagini bilsem kesinlikle normali tercih ederdim. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza alalim insaAllah. Umarim yardimci olabilmisimdir. Sana da hayirli dogumlar dilerim arkadasim.

İstanbulda doğum yaptım. Kadıköy şifada. Doktorum Birgül Karakoç. Hamile kaldıktan sonra özel acıbademe gittim sinir oldum. Bir tek Birgül hanıma güvendim. Yine doğum yaparsam ona giderim.

merhaba çok olmuş siz bunu yazalı ama birgül hanım şimdi ataşehir acıbademde. Ben de araştırmaya giriştim. Hala fikirleriniz aynı mı :)

Bu konuda benımde kafam karışık soyduralar normal doğum istiyorum doktor zaten o agrıyı cekeceksen 4 cm açılma olması lazımmış epurual için epuduralsız normal doğum yap dedi. Sezeryan istemıyorum 🤦‍♀️

Back
X