- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
Aynen öyle oldu benimki de. Tabi benim iki sezeryanimda da spinal anestezi tutmadi ve arkasindan cok canim yandigi için genel yaptılar. Hatirlayinca bile tüylerim diken diken oluyor.
çok zormuş senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oldu benimki de. Tabi benim iki sezeryanimda da spinal anestezi tutmadi ve arkasindan cok canim yandigi için genel yaptılar. Hatirlayinca bile tüylerim diken diken oluyor.
Canli canli kestiler ilkinde cok bagirdim. İkincisinde tutmadigini söyledim ve parmaklarimi oynattim ispat etmek icin o yüzden hemen genel yaptilar ama uyaninca vay halime o nasil bir aciydi..yogun bakıma aldıklarında ise kanamam fazla oldugu icin karnima bastirdilar sürekli. Yalvardim yapmayın diye. Acıdan insan bayilirmis onu anladım. Cok şükür bebegim 4 aylık oldu bile. İki sezeryan aralığım 20 ay belkide ondan zor geçti bilemiyorum.çok zormuş senin![]()
Canli canli kestiler ilkinde cok bagirdim. İkincisinde tutmadigini söyledim ve parmaklarimi oynattim ispat etmek icin o yüzden hemen genel yaptilar ama uyaninca vay halime o nasil bir aciydi..yogun bakıma aldıklarında ise kanamam fazla oldugu icin karnima bastirdilar sürekli. Yalvardim yapmayın diye. Acıdan insan bayilirmis onu anladım. Cok şükür bebegim 4 aylık oldu bile. İki sezeryan aralığım 20 ay belkide ondan zor geçti bilemiyorum.
Sağol canim geçti gitti cok şükür. Rabbim evlatlarimiza sağlık versin inşallah.senin anestezi doktoru bence sıkıntılıymış, benimki çok ilgilendi, ilk sorduğunda acıyor hissediyorum dedim, bira daha bekledi, sonra yeniden sordu, o zaman tamam dedim ameliyat öyle başladı.
anestezi konusunda sorun yaşamadım.
geçmiş olsun çok
ne güzel yazmıssın ilkokul çocuklarının kavgasına geldim sandım bi an senin yorumunu okuyunca hislerime tercüman olduğunu düşündüm.Ya Allah askina ne bu sidik yaristirir gibi sezaryan dogumla normal dogumu yaristirmak.
Kimi sezaryan olana yarim insan demis kimi normal dogum yapti kocasi bilmem ne dedi demis.
Yapmayin ya hu kim nasil isterse oyle dogum yapsin. Hicbir taraf digerine birsey kanitlamak ona ustunluk kurmak zorunda degil.
Ben normal dogum cok istememe ragmen mecburi sezaryan oldum ama onemli olan bebegim saglikli sihatli kucagimda olmasiydi. Bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alalimda ister normal olsun ister sezaryan. Takilmayin bu kadar.
Arkadasim senle inatlasmiyorum yanlis anlama. Sadece anestezi doktorum ile konusmamizi soyledim.Iyide bende spinal oldum. Belden igneyi vurdular zaten diger bütün hazirliklar tamamdi hemen ameliyata aldilar. Internetten arastirdim ben oncesinde de. Neyse doğuma girecek arkadaslarda ararstirir muhtemelen.
Yok canim yanlis anlamadim. Onlarin uygulamasi farkli olabilir tabi. Belki dozaji fazladir. Aman geldi gecti cok şükür. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin.Arkadasim senle inatlasmiyorum yanlis anlama. Sadece anestezi doktorum ile konusmamizi soyledim.
Amin insallah darisi tum bebek isteyenlerin basina diyelimYok canim yanlis anlamadim. Onlarin uygulamasi farkli olabilir tabi. Belki dozaji fazladir. Aman geldi gecti cok şükür. Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin.
Epidural bambaşka bişey tavsiye ederim hiç acı çekmeden doğurdum benMerhaba canim. Normal dogumu mu epidural normal dogumumu tavsiye edersin. Arada cok fark var mi. Yani epiduralda daha az mi agri oluyor. Biraz anlatabilir misin? Hic fikrim yok bu konuda. Bende cok korkuyorum normal dogumdan..
Belden iğne vuruyorlar sancıları az ya da çok az hissediyorsun belden aşağı uyusuyorsunepidural ne oluyor
İstanbulda doğum yaptım. Kadıköy şifada. Doktorum Birgül Karakoç. Hamile kaldıktan sonra özel acıbademe gittim sinir oldum. Bir tek Birgül hanıma güvendim. Yine doğum yaparsam ona giderim.