- 6 Ekim 2016
- 171
- 102
- 103
- 38
- Konu Sahibi Kocasinaasikk
-
Merak etme bi haftaya kadar kokusuna tahammül edemeyecek hale gelirsinArkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Ilk gebeligimde azaltarak içtim 3 buçuk kilo saglikli bir oglum oldu su an 5 bucuk yaşında.Su an 3 aylik hamileyim yine azaltarak iciyorum.0.1 mg sigaralar var beni tatmin ediyor.Psikolojini bozma abartmadan iç.Mutsuz bir gebelik asla unutulmuyorArkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Hayatım ilginç ama bırakılıyor yani. Bende su son 1 haftadır bıraktım suan 8+2 yim önce azalttim sonra bıraktım suan sadece yatarken 1 tane içiyorum. Bende asla birakamam diyenlerdendim ve bıraktım.Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Hormonların tavan yaptikca bak gör nasıl tiksineceksin, bende iciyordum ilk hamileligimdede tiksinmistim dogumdan sonra başlamiştim, simdi yine hamileyim ilk 1-2 hafta dayanamadım bi kaç tane içtim ama sonra tiksindim kokusuna bile katlanamiyorum şu an..Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Bir akrabam vardı çok aşırı iciyordu ilk gebeligiydi bebek ölü dogdu sonra 26 gün kuvezde yattı çok zorlu bir süreç ti. ama atlatıldı. kimisinin de erken doğuma neden oluyor çevremizde çok var böyle olaylar lütfen silkelen kendine gel bebeğine acı ona bunu yapmaArkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
bende içiyordum ama yavrumu öğrenir öğrenmez bıraktım.. ona bunu yapmaya hakkım yok iyi ki de bırakmışım... yavrum sağlıklı olsun yeter bebeğim için herşeye değer sigara ne kiArkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?