Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilsiniz 11 gün gecikmeye çıkardı kan testlerinde. Kist vs olabilir. Doktora görünmeniz lazımHerkese merhaba dün kan testi verdim referans 05 değer ise 02 çıktı halen daha adet olmadım bugün 11 gün oldu sizce ne olabilir 2 kere kan verdim ve 05 , 0200 oldu sonrasında referans 10 değer ise 2 çıktı ne olabilir ?
Kist yok ama bilmiyorum normal idrar ile yapılan testler varya onlardan yaptım onlarda çıkıyor anlamadımHamile değilsiniz 11 gün gecikmeye çıkardı kan testlerinde. Kist vs olabilir. Doktora görünmeniz lazım
İdrar testini ne zaman yaptınız. Tekrar kan verin öyleyse. Kan sonucu daha doğru olurKist yok ama bilmiyorum normal idrar ile yapılan testler varya onlardan yaptım onlarda çıkıyor anlamadım
Dün verdim referans 05 değer ise 02 çıktıİdrar testini ne zaman yaptınız. Tekrar kan verin öyleyse. Kan sonucu daha doğru olur
Kan testi doğrudur. Önce kana geçiyor sonra idrara. İdrar testleri yanlış maalesef. En iyisi bir doktora görünün muayene olunDün verdim referans 05 değer ise 02 çıktı![]()
Ben napıcam bilmiyorum yarın doktora gideceğim bende de inşallah bende de gebelik vardır 11 gün geçiktiBenimde 19 ocakta ilişkim oldu 8 şubatta da kahve rengi akıntı geldi 2 gün diğer gün kan verdim 0,398 çıktı geç döllenme olabilir dediler 5 gün sonra yine verdim 0,411 çıktı 10 gün oldu hala adet olamadım cuma günü doktor randevum var bakalım İnşAllah gebelik vardır
Herkese merhaba dün kan testi verdim referans 05 değer ise 02 çıktı halen daha adet olmadım bugün 11 gün oldu sizce ne olabilir 2 kere kan verdim ve 05 , 0200 oldu sonrasında referans 10 değer ise 2 çıktı ne olabilir ?
İnşAllah kardeşim rabim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Bugünde memeuçlwrım nasıl sızlıyor yerimde duramıyorum resmen sağ kasığımda kalçama vuruyor anlamadım gittiBen napıcam bilmiyorum yarın doktora gideceğim bende de inşallah bende de gebelik vardır 11 gün geçiktiher gün dua ediyorum
![]()
Bende. Öyle oluyor ama inanki psikolojik diyorum inşallah yarın öğrenirim hiç böyle geçikme olmadıİnşAllah kardeşim rabim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Bugünde memeuçlwrım nasıl sızlıyor yerimde duramıyorum resmen sağ kasığımda kalçama vuruyor anlamadım gitti
Herşerde var bi hayır sıkmayın canınızı ben 2 yıldır çok istiyorum herkes bende sorun var sanıyorlardı ama eşimde sorun çıktı sprem kalitesi çok düşüktü ameliyat oldu ben iki yıldır aldığım testler verdiğim kanların hadi hesabı yoktur. Ruhen şuan yıkılmış durumdayım ama tek çare rabimize sığınıp hayırlısını dilemek belki bir gün hamilelik müjdemizi birbirimize veririzBende. Öyle oluyor ama inanki psikolojik diyorum inşallah yarın öğrenirim hiç böyle geçikme olmadı
Normal idrar ile yapılan testten yaptım çıktı ama kanda çıkmadıbu beni Maf ediyor işte
İnşAllah yarın verirsin o güzel haberi bana bende cuma günüHerşerde var bi hayır sıkmayın canınızı ben 2 yıldır çok istiyorum herkes bende sorun var sanıyorlardı ama eşimde sorun çıktı sprem kalitesi çok düşüktü ameliyat oldu ben iki yıldır aldığım testler verdiğim kanların hadi hesabı yoktur. Ruhen şuan yıkılmış durumdayım ama tek çare rabimize sığınıp hayırlısını dilemek belki bir gün hamilelik müjdemizi birbirimize veririz![]()
İnşallah Allahım ben yarın gelip söylerim sabah 08.45 de muayene olmaya gidiyorum lütfen dua edinHerşerde var bi hayır sıkmayın canınızı ben 2 yıldır çok istiyorum herkes bende sorun var sanıyorlardı ama eşimde sorun çıktı sprem kalitesi çok düşüktü ameliyat oldu ben iki yıldır aldığım testler verdiğim kanların hadi hesabı yoktur. Ruhen şuan yıkılmış durumdayım ama tek çare rabimize sığınıp hayırlısını dilemek belki bir gün hamilelik müjdemizi birbirimize veririz![]()
Malesef. Once kese sonra bebek gorunuyor buda 5.5 6.haftalara tekabul ediyo.Merhaba benim bir sorum olacaktı vajinal ultrasonda doktor döllenmis yumurtayı görebilir mi ?
Teşekkür ederimMalesef. Once kese sonra bebek gorunuyor buda 5.5 6.haftalara tekabul ediyo.