Hamile?

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Kizlar,

Adetime 2 gun var kasiklarim arada agriyo cok, boyle bocek kemiriyo gibi bisey insanin ici bi tuhaf oluyo ve belimdede cok.agri var gidip geliyo, bugun otobusdeyken birden midem bulandi, suanda da var hafif bi sekilde var.

Acaba hamile olabilirmiyim?
Adet gecikmeden bu tur belirtiler olabilir mi ?

Valla test yapmadan anlayamazsınız, ben ilişkim yokken bile bazen öyle bir adet öncesi dönem yaşıyorum ki ben de etrafımdakiler de "lan acaba!!??" çekiyoruz kusmalar musmalar gırla..

Bir an önce test yapın.

Canm benim bildiğim belirtiler adet gecikmesinden önce başlamaz canm benimde hep adetten 1 hafta sonra bulantılarım baslardi

Testi evde cuma gunu adetime daha 3 gun varken yapmistim ve 2. Cizgiyi gormustum. Adet belirtilerinin hepsini yasadim belim agriyordu. Goguslerim sismisti ve agriyordu. Adet olacagim diye cok korkuyordum. Pazartesiye kadar beklemek zorunda kalmistim. Cok sukurler olsun hamileymisim. Test al ve sonuca bak. Umarim her sey gönlüne gore olur ☺

Kizlar,

Adetime 2 gun var kasiklarim arada agriyo cok, boyle bocek kemiriyo gibi bisey insanin ici bi tuhaf oluyo ve belimdede cok.agri var gidip geliyo, bugun otobusdeyken birden midem bulandi, suanda da var hafif bi sekilde var.

Acaba hamile olabilirmiyim?
Adet gecikmeden bu tur belirtiler olabilir mi ?
Cnm adet belirtileride olabilir.Sen en iyiisi adet gunun gectikten snra bi test yp ins vardir.

Merhaba benim.adetim 18 gün gecikti. korunmuyoruz. test yaptım negatif çıktı. yine de hamile olma ihtimalim var mı acaba

Back
X