HAMİLEE KALMAKM İSTEYENLER VE TEDAVİ GÖRENLER

olha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
258
64
28
Ben 1 senedir korunmasız evlilik yaşıyorum. Olmayınca doktora gittik ve hiçbir doktor hastalığımla ilgili doğru tedavi uygulamadı. Şu son 2 ay hariç. Pkoluyum ve çift rahimliyim. Yeni doktorumla 1.ay klomen kullandık herşey yolundaydı ama şans Takdiri İlahi nasip olmadı. Şimdi 2.ayımdayım ve 2 yumurtam büyüyor femara kullanıyorum. Çatlatma iğnesi için beklemedeyiz inşallah Allah'ım nasip eder. Sizde durum nedir? Dertleşmek istedim.

Öncelikle inşallah güzel haberler alırsınızBizde 1 buçuk senedir evliyiz ve korunmadık hiç ama nasip olmadı eşimde ve bende hiçbir sorun yok bende 2. Ayım tedavinin letu+ovıtrelle kullanıyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz

İnşallah canım benim nasıl moral oluyor bana bir bilseniz tek olmadığımı görmek

Canım sende durumlar ne bana doktor yumurtaların aşırı uyarılmış dedi ve çatlatma iğnesi vermedi

Canım sende durumlar ne bana doktor yumurtaların aşırı uyarılmış dedi ve çatlatma iğnesi vermedi
Evet bugün gittim yumurtalarım istenilen büyüklükte olmuş ve çatlatma iğnesi yaptı bugün bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…